• muggles

    Livets toppar och dalar

    Melondoft: klart du ska skriva också!


    Nenne: boobsen har börjat växa och har lite flytningar. That's it. Och jäkligt dåligt flås, var och tränade igår och kände mig sämre tränad än för två veckor sedan trots att jag inte borde vara det.

  • muggles

    BS: vi såg ofta till att åka sådana tider som vi visste att Moa sov, när vi skulle åka bil när hon var liten. Ett tag var det ett jäkla slit att roa henne med diverse leksaker, sånger etc. Men vi åker sällan så långt med bil, bilsemester är inte riktigt vår grej.

  • muggles

    Lappis: jag känner inte speciellt mkt. Boobsen ömmar då och då, ibland försvinner ömheten och då börjar man noja direkt Men de har helt klart växt, jag både ser och känner det och maken ser det också (så det är inte inbillning). VUL nästa onsdag. Vi säger hela tiden "OM det blir bebis..." för ingen av oss vågar räkna med det (och jag har fortf inte kollat BF-datum).


    Vet att jag tidigare i höstas sa att vi kanske skulle sälja spjälsängen som står och skräpar i garaget men maken tyckte vi skulle vänta lite. Och nu i helgen så tittade jag på den och tänkte att "ja den kanske kommer till användning igen". Märklig känsla.


    Men jag mår bra! Jag hade en "njutardag" igår igen, känslan av att vara gravid igen är svårslagen när man väntat så länge och inte trodde man skulle få uppleva det igen...

  • muggles

    EA: jag försöker trycka bort oron, kan ju ändå inte göra ngt. Och det finns så mkt att oroa sig för. Aha, så pillren verkar vara ngt slags prog (hörs väl på namnet också)? Jag skulle ha fått Crinone from ET pga att jag nämnde min väldigt korta cykel.


    Lappis: tack! Ja jag gör mitt bästa på njutarfronten Det är ju synd att första trisemestern förstörs av oro - det är eg då man kan njuta som bäst för man känner av grav minst och har minst krämpor (iaf jag som inte kräks). Det är värsta nr2-epidemin hemma på vår gata i stan, och jag skulle hemskt gärna vilja vara med i klubben som ploppar nästa år...


    MSW: förstår att du bryter ihop snart med dina värden som hoppar upp och ner, måste också vara en källa till oro.

  • muggles

    AM: snygg avatar! Precis som alltid undrar jag vad du hade förut, var inte det också ngt rosa?

  • muggles

    EA: jag använde trosskydd mot proggen, sådana tunna Libresse slim el extra thin el vad de heter. Det skyddar trosorna så gott det nu går. Och på slutet gick det rätt bra för då stoppade jag proggen så långt upp i mumindalen som det bara gick och då var det rätt lite som kom ut. Men visst, en och annan trosa strök ju med Uäck!


    Ang Crinone så har jag också en lådda full (som jag fick av Lappis men inte använde). Eftersom det nu tagit sig på naturlig väg så tror jag inte att det är prog som är mitt problem, så jag kan skänka bort dem om ngn känner ett behov.

  • muggles

    AM: ja just det ja, så såg den ju ut. Märkligt att man kan glömma när man nu sett den så många ggr... Bra tips där med avdragen!


    Snaily: hade ni förresten köpt vagn? För i annat fall är det väl dags att börja dryfta modeller mm... (brukar alltid komma upp med jämna mellanrum tycker jag hehe)

  • muggles
    Fru E skrev 2010-10-05 10:55:26 följande:
    Lappis,Mugglan-jo trosskydd i all ära men att gå med dem i 2 veckor känns som att be om svamp så pest eller kolera
    Inte om man byter ofta (3-4 ggr/dag). Annars får man svamp av kletet i trosan istället, iaf jag.

    PB: lungorna fulla med var! Stackars liten!

  • muggles

    Oupsie: haha jag har faktiskt ingen Android el iPhone. Maken tjatar om att jag MÅSTE skaffa en, och jag ska, så fort jag kan med att be om ny telefon på jobbet...


    PB: oj vad gulligt att du nojar över mig! Jag har inte sett blod sedan i fredags och då var det pyttelite och det var förmodligen pga sexuella aktiviteter hrm. Men man vågar ju inte ropa hej förrän det gått några dagar till...

  • muggles

    Nä nu dagishämt och imorgon har jag kurs hela dagen! (Boooring...) So long!

Svar på tråden Livets toppar och dalar