Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    Telis skrev 2010-09-06 21:39:29 följande:
    OB? PB menar jag ju.

    Ja det har ju hänt förr...(fast då var det Lappis)

    Jag sa det ju då med, I´m Fru Tam Pong.

    Synd bara att den där blödningen aldrig verkar komma så namnet kunde passa, när det för en gångs skull är önskvärt.

  • passionsblomman

    Bara så ni som kommer hit imorgon vet, så kommer min diskmaskin fortfarande att vara trasig, och dessutom trodde den enfaldige reparatören att det stod honom fritt att dyka upp någon gång under onsdagen för att titta närmre på skiten.
    GLÖM det sa jag. Jag meddelade honom att ifall han inte var särskilt intresserad av bebisar och sisådär en 6 kvinnor som har en del att PRATA om, så ska han nog se till att pallra sig hit på morgonen, för efter det är mitt kök en direkt olämplig plats att befinna sig på. Dessutom ryms du inte för d å ska vi laga mat.

    Åh, jag är så irriterad så jag kokar, över hela hantverkar-grejen, att man ska stå på pass en hel jävla dag och när de väl kommer så ska man visst vara tacksam att de kör på övertid, PLUS att man ska bli idiotförklard med ett "jamen det är ju för att u inte lämnat uppgifterna som behövs här om modellen"
    -Jo det har jag
    -Nähäddu
    -Johoddu det har jag VISST gjort, och det hjälper inte att du viftar med det där pappret i nyllet på mig, för PAPPRET har jag ju inte komit åt när jag anmälde behovet av en reparatör i TELEFON, så då är det väl dina egna kollegor som inte skrivit dit det på pappret eller va!

    Jävla idioter.

    Så, tjejer, det blir till att handdiska. Lika bra att jag förbereder er på att i det här huset finns heller ingen microvågsugn. Ni är på väg till stenåldern. Men en säng finns åt alla.

  • passionsblomman

    Idag kommer visst min matta. Mellan 9 och 12. Undra om det likagärna kan betyda inatt? med tanke på den högst glidande tidsskala som folk verkar ha.

    Jag borde väl egentligen se till att nu genast städa av salsgolvet då, så det är gjort.

    Förresten så ska hela huset gås över idag, så varför har jag inte börjat?

  • passionsblomman

    Mugglan, nä jag har inte ringt än. Jag får väl ta och göra det också.
    fan jag är så irriterad just nu så det känns som om jag har nerverna utanpå.

    Känns som ett skitbra upplägg inför att sambon och jag ska storstäda.
    Bäst han håller sig på en annan våning än den jag är på.

  • passionsblomman

     


    muggles skrev 2010-09-07 11:01:17 följande:
    PB: när jag känner sådär ger jag mig iväg och tränar/joggar/promenerar, det brukar hjälpa faktiskt. Man får ut lite negativ energi genom att röra på sig. Men städning kanske funkar lika bra?!

    Det får det så lov att göra, för något annat finns det inte tid för. Inte med statusen på det här skithålet till hus. Det är m y c k e t att städa och plocka med innan det går att släppa in folk här.

  • passionsblomman

    HEJ Nenne! Hur mår du?
    Vet du en sak, jag är numera inte skyldigt dig enbart pengar för tratt-porto, utan även pengar till en helt ny tratt. *skäms ihjäl*
    Jo, för det gickk till sist inte att spärra inne vår katt mera-hon gick och pinkade överallt i ren protest. Så hon fick gå ut. och kom in utan tratten! Jag begriper inte hur hon kom ur den. Sambon säger att"någon som tyckte synd om henne säkert tog av den". Det låter inte rikitgt logiskt i mina öron. Men efter att ha genomsökt hela trädgården, så är den fortfarande helt försvunnen. Jag ber VERKLIGEN om ursäkt!!!
    Vad kostar en sådan där tratt? Och inboxa mig ditt kontonr, så ska jag sätta in pengar omgående!

  • passionsblomman

    Mugglan, murgröna är ju vintergrön, det är iofs mycket riktigt Vintergröna med, men den klättrar inte, utan kryper längs marken och är en bra marktäckare.

Svar på tråden Livets toppar och dalar