• Oupsie

    Tycker också att religionen ofta används som ursäkt för våld och tråkigheter . Men jag tror också att för många så är religionen en stor hjälp i tillvaron och att den för många innebär mycket gott.

  • Oupsie

    Hm, hur jag mår? Illamåendet håller i sig, men det är ganska ok nu med hjälp av tabletterna. Jag fortfarande väldigt trött. Rent allmänt känns det ganska kämpigt för tillfället . Men jag har i alla fall fått tummen ur och ringt BM för att förhoppningsvis få prata med deras kurator. Så nu väntar jag på besked på om jag får en tid där eller ej. Men en rolig sak är i alla fall att det ser ut som att vi ska köpa ett hus . Väntar på besked ifrån banken (hoppas, hoppas).

  • Oupsie
    muggles skrev 2010-08-17 14:40:37 följande:
    Va, ska jag vara först i tråden med springcykel?! Här brukar man ju kunna få råd om det mesta... Att vi ska ha en är ingen fråga, bara var vi ska köpa den (och vilken modell).
    Tycker att det verkar jättesmart! Köp den du tycker är finast .
  • Oupsie

    Lappis, ja det känns jättekul med huset. Så jag hoppas verkligen att banken inte bråkar med oss.


    Inte mitt drömhus kanske, men det känns som ett bra ställe att börja med så att säga .

  • Oupsie

    Vickan, jag ska ut och åka i dina trakter i slutet av den veckan som du ska åka söderut. Funderade på om jag kanske skulle åka inom dig då och säga hej, om det passar. Kanske på hemvägen, för du är kanske inte hemma från PB än när jag kör uppåt. Fast jag kanske ska kolla upp det hela på en karta också, för det kanske inte är så nära som jag tror .

  • Oupsie

    Ore, hoppas att du får tag på medicin till lillkillen så att han blir av med masken.


    September, njut ordentligt av skorna så länge du kan använda dem .


    AM, kul idé med års-tema för presenterna. Läder borde väl vara ett hyffsat enkelt tema. Ska bli spännande att se vad du hittar på när ni har varit gifta i 28 resp. 29 år. Kommer du att bygga något själv då kanske .


    Själva är vi så tråkiga att vi inte har gett varandra några presenter. Fast vi åkte i och för sig iväg för att fira andra och tredje bröllopsdagen, så vi är kanske inte helt hopplösa.

  • Oupsie

    Varannan Oupsie idag .


    Luna, tack. Jag hoppas också att det går över snart.

Svar på tråden Livets toppar och dalar