• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    AM - är du hemma igen?

  • Lapinette

    Och vi har en tv-bänk som maken köpte på IKEA i Zürich ... tror det är i serien lack. Otroligt exklusiv och fin. Den var i bok men är ommålad i svart för att matcha vår mörka tapet bakom.

  • Lapinette

    Såg på yr.no att det kommer att bli över 20 grader i nästa vecka . Så ge inte upp hoppet! Dessutom var det sol, sol, sol så långt ögat kunde nå (i Sthlm) och självfallet i Cannes också .

  • Lapinette

    pb - onsdag - torsdag i nästa vecka ... hoppas de håller vad de lovar! I fjol var det jättefint denna vecka, för då var pappa här. Solen sken varje dag!

  • Lapinette

    snaily - vad skönt att bussen passade så bra och att ni får upp en ordentlig rullgardin.

    Jag gillar också hösten men säger som mugglan att när det börjar regna hela dagarna och bli mörkt då vill jag flytta tillbaka till Cannes ... varje år i oktober.

  • Lapinette

    nenne – Välkommen hem! Låter mysigt att ligga i soffan med hela familjen … men mindre mysigt med sprängd babianhäck.


     


    Porchez – jobbigt med jobbkaos!


     


    Telis – undernäring och uttorkning??!! Skönt i alla fall att du åkte iväg och tog prover men kan det även vara det som har gett dig magknip den sista tiden? Och du får jättegärna maila mig om skidåkningen också! J Har faktiskt inte börjat planera (bara småtittat) på nästa års resor.


     


    Oupsie – trist med värk och skit för telefontider!


     


    Ego – själv tog jag kopior på allt som ska skickas till AC och började fylla i papprena som vi fick för två år sedan men måste ringa och prata med dem för jag tror att vissa saker har ändrats sedan dess. Maken ska fixa några kort på oss och sen kan vi skicka in hela bibban.

  • Lapinette

    AM - vad trist men jag hoppas det går över under dagen.

  • Lapinette

    AM - jag vet vad det betyder ! Har artikeln utprintad här bredvid mig. Härligt att vara nyfrissad och fin. Har ni bokat bord någonstans ikväll? Vi ska också fira ikväll! Har liksom inte hunnit pga alla fester men det är att vi blivit godkända som vi ska bubbla för. mugglan - skriver nog mest "ego" för att fördela upp till vilka jag skriver om när jag rabblar en massa ikappläsning. Lycka till (eller vad man nu säger) hos psykopaten.

Svar på tråden Livets toppar och dalar