• fru AM

    Livets toppar och dalar

    JAg håller alla min tummar HÅRT för att INTE kön ska bli längre igen! Ha det trevligt ikväll,!

  • fru AM

    Grattis till att ha blivit huvudjägad, Mugglan! 


    Hattis: jättetråkigt med blod!


    EGO: Det är uppenbart riktigt det som min man påpekade häromdagen: att man är mest attraktiv på arbetsmarknaden om man redan har en sysselsättning. Arbetslösa är man lite misstänksam mot. Har man inget jobb så ska man akta sig dj-ligt noga för att säga/skriva det. Hitta på ett projekt, arbeta ideellt ... Benämn dig aldrig som arbetslös - säg hellre att du "är fullt sysselsatt men nyfiken på nya utmaningar". Tycker det är väldigt trist. Men tydligen en realitet.


    God morgon förresten!

  • fru AM

    PB: du slår som vanligt huvudet på så många spikar att det är helt otroligt! Smått genialisk. Men du behöver en stor groumpppfff-kram! *GROUMMMPPPFFF* (trots att du ilsket försöker fäkta bort oss)


    Att folk med jobb blir huvudjägade beror i o f s kanske delvis på att folk i branschen då har en chans att känna till dem (efter som de jobbar där redan). Förmodligen är frilans detsamma som arbetslös i potentiella arbetsgivares ögon ... Eller så förefaller jag fullständigt oduglig i mina personliga brev (men det tror jag inte . Jag är ju copy bl a)


     


    Äsch nu skiter jag i det ett tag. Ska nog gå och sminka mig. Eller måla över det värsta som jag brukar säga!

  • fru AM

    Nej, Izzie! Vad tråkigt! Stor kram - och till Hattis också!!

  • fru AM

    PArnassia: och jag ägnade just 5 minuter till att leta vidare - hittar ingenting! MYCKET dåligt - hur kan de vänta sig att man röstar om det inte finns någon info? Nätet borde väl vara en självklar plats för samlad info!!!


    Hittar jag inget innan söndag så kommer jag rösta blankt.

  • fru AM

    Ja ska det vara så svårt att få ur sig en sida om Landstingsvalet - hur det går till och vad de olika partierna vill? Där kunde de ju dessutom presentera alla små gubbar och gummor som vill bli personvalda. Detsamma när det gäller kommunen - men där kanske det redan finns? JAg har redan bestämt mig där så jag har inte letat info.

  • fru AM

    JAg vill ha alla partier med åskter samlade på ett bräde, inte surfa runt som en tok.

  • fru AM

    Jag säger som min svärfar gör, om folk som inte beter sig som folk ska (idetta fall landstingets webbmaster, typ): JÄVLA NÖTTER!

  • fru AM
    linvand skrev 2010-09-17 16:06:31 följande:
    Sånt finns det väl inte ens på riksdagsnivå? 
    JÄVLA NÖTTER där också tydligen! Nej men det känns som om riksdagsnivån har man koll på ändå i o m alla debatter på tv och artiklar i tidningen. 
Svar på tråden Livets toppar och dalar