• muggles

    Livets toppar och dalar

    fru AM skrev 2010-10-14 13:32:06 följande:
    Visst var det Torsten, Nenne!? 
    Nej det var Taliban-Ture!
  • muggles

    Snorkis: otrevlig tjej som bar sig väldigt oempatiskt åt. Man är ju inte tvungen att köpa men att bara åka på det där sättet... Jag skulle i sammanhanget inte haft svårt att köpa sängen men jag är ju inte det minsta skrockfull heller.


    Ang svårigheter med att se magar och bebisar så förstår jag det så väl. Det är ju en symbol för dig vad ni skulle ha haft men nu saknar. Jag hade gjort precis likadant (gömt mig bakom hyllorna). Jag tror att alla vi som haft svårt att bli gravida vet hur svårt det kan kännas att se magar...


    Porchez: har du lämnat oss för ett mer trivsamt forum? Läskigt med bekanten som blivit våldtäktsman! Undrar hur hans syster mår??

  • muggles
    passionsblomman skrev 2010-10-14 23:08:44 följande:
    Apropå Flashback undrar jag om Porchez möjligen var ironisk om trevligheten där med tanke på det självmord som begicks mitt i en tråd medan övriga medlemmar "hetsade" på? Det var ett av ämnena i Debatt nyss på svt1
    VA?! Det låter fruktansvärt. Jag har missat vad flashback är för ngt?
  • muggles

    Hattis: nej vad tråkigt att det är kört för okt!! Kram på dig! Vad bra att du ska göra prover nästa vecka, känns som att det kan ge ngt förhoppningsvis.


    Omsan: oj det låter som att du har mer än nog omkring dig, ta hand om dig!


    Tinga: har sparat Biscottireceptet! Lät himla gott med all sorts citrusskal i...


    Maken berättade om vår lilla Fläck för svärföräldrarna igår (vi ville inte säga ngt före UL för de är lite oroliga av sig) och de blev väldigt glada. Jag tror att de hade gett upp om att få fler barnbarn (min svägerska är nu 40 och hennes barn är tillkommen via ivf).

  • muggles

    Lappis: men du får din egen lillkorean så småningom!! Även om det just nu känns segt... Tänk om några år när du går där på stan med världens sötaste lillkille (med stooora ögon) och tänker "undrar om det är ngn som går förbi nu som avundas mig?"

  • muggles

    Jag hade bokat följande för julmiddag med jobbet: www.thorskogsslott.se/ Vi hade även bokat en buss som skulle transportera oss dit och hem.


    Nu tyckte chefen att det låg för långt ute i bushen så han avbokade det och nu ska vi till Gothia towers fast först till isbaren på Liseberg och femkamp. Femkamp! - jag kan nästan inte tänka mig ngt tråkigare än att gå runt på Liseberg och frysa. Så boooring. Och i isbaren har jag redan varit - rätt överskattat.


    Men hade sett fram emot Thorskogs, som jag hört mkt gott om och som tydligen har väldigt god mat... Så mkt får man för att man engagerar sig.

  • muggles

    Fast äsch, skit i det! Det är ju


     


    FREEEEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!


     


    och jag är fortfarande "on the bang"!

  • muggles

    Är inte alla bebisar varma av sig? Det trodde jag... Är det inte ngt med att de inte kan reglera sin temperatur (de svettas ju inte)?


    Snaily: POPs fleeceoverall hade vi av stl 62 och Moa är ju född i aug så hon började väl använda den som nu i okt. Så stlk 56 borde räcka men det är klart. Man vet ju inte om du får en i Pricken-storlek men din mage verkar ju iaf nu inte så stor. Har ni ingen möjlighet att köpa till en varmare overall när barnet är fött och ni ser storleken? El är det för långt att åka när ni just fått bebbe? (Fördelen med att bo i stan...) Vi köpte inte allting innan Moa vad född. Tex köpte vi amningskudde först när jag provat på BB och tyckte det funkade bra.

  • muggles

    Kan tillägga att stl 62 var alldeles för stort i början och räckte hela vintern...

  • muggles

    Snaily: ja eller hur!


    gosnosen: jag har ju glömt gratta dig till din tjej! Det är jätteroligt att ha en tjej. Haha, jag som inte är speciellt vän av mig har fått en riktig prinsessa! Hon hatar att vara rufsig i håret, älskar armband, halsband, hårspännen, diadem, glitterskor, kjolar och klänningar. Hon speglar sig gärna...

Svar på tråden Livets toppar och dalar