• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Vi åker i eftermiddag ... kommer fram sent ikväll. Bröllop direkt imorgon kl 11.00 och sen hem på tisdag eftermiddag. Eftersom vädret har sett exakt likadant ut de senaste 2 veckorna, 25 grader och sol, hade jag hoppats på att det skullle fortsätta i några dagar till. Jag har en längtan efter att få vandra i bergen och kanske ta ett dopp i havet. Men som sagt ... även om det regnar så finner vi ju saker att göra (shoppa ). Det är bara att det har sett ut som det skulle bli kanon.

  • Lapinette

    pb - det funkar att leva i nuet. I promise, det är riktigt skönt! Jag förstår faktiskt mugglan i det resonemanget. Hade aldrig orkat om jag inte hade gjort samma sak.

  • Lapinette

    Oupsie - ja, vi tog två dagar ledigt för att hinna med att träffa kompisarna som bor där. Vissa har klagat rejält på att vi aldrig kommer ned. Sen så vill jag vandra i gamla kvarter, äta på favoritrestauranger etc och hela lördagen går redan åt till bröllop. Ångrar nu att vi inte åkte redan imorse eller igår kväll så vi även fått denna dag i solen samt lite tid att fixa lite inför bröllopet imorgon. Det börjar ju så tidigt att något fix inte hinns med (maken vill t ex köpa blommor).

  • Lapinette

    Visst finns det sorg, glädje och alla andra känslor i nuet men det jag menar är mer att man inte sörjer morgondagen, det man vill ha men kanske inte kan få. Det är så lätt att hela tiden försöka springa efter något bättre, vara bitter över saker man inte kan få (oavsett vad det är) istället för att faktiskt vara glad över det man har. Åtminstone är det så jag försöker tänka emellanåt för att orka och för att må bra i mig själv.

  • Lapinette

    pb - här har du en som planerar allt! Men har insett att vissa saker inte går att planera . Jag är puschig och framåt men jag försöker njuta av nuet och allt vad det innebär. Jag orkar inte gå omkring och vara bitter över det jag inte har utan njuter istället över det jag har. Life is too short!

  • Lapinette

    Snygg stavning! Gillar att klämma in lite extra ibland .

  • Lapinette

    Jäklar vad klämkäck jag låter! Men det vet ni ju att jag inte alltid är så där klämkäck. Att även jag gråter och har tyckt att den här resan har varit milt sagt förjäklig. Har dock tagit över mig den där jättetröskeln och mår riktigt bra igen (nästan mitt gamla vanliga jag). Det är nog därför som jag inte ringt den där läkaren än.

  • Lapinette

    Jag har också i all stress glömt bort att det är fredag... undrade varför thairestaurangen hade bullar (de har de på fredagar). Nå väl! Satt och lyssnade på våra bordsgrannar. Två killar i typ 45-års åldern. Den ena med Porsche, skulle ned till Rivieran ikväll och ville adoptera (själv)!

    Nej, nu måste vi dra!

    Ha de!

  • Lapinette

    Hello girls,

    Måste erkänna att jag inte alls hänger med i vad ni pratar om här mer än att jag har varit omringad av stora magar på flyget hem från Nice. En bredvid mig (och då menar jag inte maken ) och en framför mig. Jösses, de var så söta och deras män satt och klappade på magen och pussade sina fruar. Nej, jag är inte ett dugg bitter ... bara så där någon gång ibland.

    Annars har vi haft en UNDERBAR helg. Flanerat omkring i shorts och haft klänning på sig nattetid utan att frysa. Försökte påminna mig själv om varför i hela fridens namn jag ville flytta till Stockholm?! Och självfallet kom diskussionen upp om när vi ska flytta tillbaka.

    Annars, vad har hänt här inne sen i fredags? Något plus, hur mår nennelainen, har snorkis varit inne?

  • Lapinette

    pb - Vad söt du är!  "Lappis, HEJ och välkommen hem! Det var tristare utan dig i helgen."

    Ingen rast och ro här. En av våra kompisar som vi var och besökte i helgen kommer visst upp till Stockholm imorgon och vill sova hos oss. Måste packa upp väskan illa kvickt (för han ska ju sova där alla kläder just nu ligger) och vi har precis fyllt kylskåpet.

    kokisen - såg ut som ni haft det rätt skönt också. Hur länge har ni varit borta?

Svar på tråden Livets toppar och dalar