• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    pb - ahhhh... blir det trådträff hos dig! Det har jag helt missat. Hälsa alla och ha så skoj!

    kokisen -

    bs - nej vi har inte träffat henne tidigare. De har känt varandra i typ 6 månader och han har för det mesta varit där och hälsat på. Han har ett hus på grannön, la Reunion.

    Gällande vinet så diskuterade vännerna detta efteråt .. om även brudgummen har konverterat? Brudgummens närmaste vän hade varit ute med honom för några veckor sedan och då drack han vatten. Så brukar det inte gå till . Som sagt ... jag satt där och småfnissade (som svensk) över fransmännens upprördhet gällandet vinet och vännen.

  • Lapinette

    AM - tror aldrig det var någon svensexa innan och således ingen strippa. Nej, du har rätt det kan vara vad som men att sitta och se sur ut hela sin bröllopsdag så verkar något klart fel. Minns min egen och träningsvärken jag hade i smilmusklerna dagen efter.

  • Lapinette

    Som sagt, hoppas de blir lyckliga sen kvittar det om hon var sur på själva bröllopet. Nå väl ... nu ska jag lämna detta ämne.

  • Lapinette

    mugglan - framför allt om det är så att deras vän ska ge upp denna ädla dryck .. han som är från Bordeaux och allt 

    kokisen - det där kunde ha varit jag i kön på Skavsta (Ryanair) i fredags. Jäklar i gatan vad arg jag blir när folk går rakt in i början av kön efter att ha suttit och sippat vin i baren ... och skiter i oss andra som stått i kön i typ 40 minuter. Sen till råga på allt så höll maken på att åka på en propp då det visade sig att han betalt och bokat Prioritet gällande ombordstigningen dvs vi hade inte alls behövt stå i den där jäkla kön.

  • Lapinette

    kokisen - känner mig redan sjösjuk idag ... måste vara efter den skakiga flygresan hem igår. Sånt där kan sitta i några dagar för mig.

  • Lapinette

    mugglan - ja där kan jag inte hjälpa till speciellt mycket dvs inget alls!

    kokisen - hur länge var ni iväg och när kom ni tillbaka (från semestern)? Jag missade helt att ni skulle iväg ... men jag märkte att du varit borta från tråden. Bra va !

  • Lapinette

    Min make släpar med sig sin laptop överallt t o m som nu i helgen men så visade det sig att han kunde lösa sina jobbproblem via telefon ... och därför betalade han aldrig för uppkoppling och därför fick jag inte heller tillgång till bt. Annars så är jag ju t o m här när vi är på semester. Sjukligt!

    Vad härligt att få komma iväg så där på höstkanten. Ni måste ha tajmat det ganska så bra med några veckor då vi hade det ganska kallt och trist här.

  • Lapinette

    mugglan - jag gör bara sånt som är gratis på mobilen och det krävde då att vi betalade och fick lösenord på hotellet. Gällande bt så går jag faktiskt aldrig in via mobilen. Ni skriver ju så attans mycket. Däremot kollar jag av fb konstant, när jag har uppkoppling.

  • Lapinette

    mugglan - men jag är inte till någon hjälp gällande droger! Har noll om intet erfarenhet på den fronten.

  • Lapinette

    Laxreceptet? Den med nötter och lime eller det med sherrysåsen?

Svar på tråden Livets toppar och dalar