• kängu

    Livets toppar och dalar

    Snaily, jo han är ju liksom långhårig och....vit


    Piggis, så här i efterhand är det roligt men just då var det mest ren och skär skräck

  • kängu

    Telis, säger som ngn tidigare, du är inte gravid? Annars tycker jag också att du ska ta och gå till läkaren med illamåendet!!


    Oupsie, håller med övriga om att det verkar varit en väldigt okänslig BM


    Ego- passar på att titta in medan Ru sover. Han har sin "månads-sjuka" som jag kallar den, dvs. en gång i månaden får han hög feber i 2-3 dagar. Tycker det är lite väl ofta för en unge som inte går på dagis, och nu har vi ju inte ens träffat speciellt mycket folk det senaste då öppna förskolan är stängd och aktiviteterna inte dragit igång?! Jobbigt är det i alla fall då han har 40 grader... Har varit såhär nu i 4-5 månader. Kanske ska ta upp det med vår BVC-sköterska.

  • kängu

    AM- kommentaren med kalotten var ju bara för underbar


    Ru har haft 40-40,5 graders feber hela dagen och alvedonen har inte hjälpt. Tycker sjukhuset att vi ska komma dit så han blir undersökt? Nejdå! *aaaargh* Nu kanske *peppar peppar* vi lyckats få honom att somna ordentligt (han har inte sovit på hela dagen). Sköterskan på vårdcentralen sa ordagrant till mig: "Vi har bara en läkare här idag, och han är fullbokad och vill nog inte prioritera er när det är så kort kvar av arbetsdagen" (ringde vid kl. 13!).


    Nåväl, hoppas att han får sova gott nu efter en dos Ipren. Usch det gör så ont i mitt hjärta när han är såhär dålig!!!

  • kängu

    Blir så förbannad när vårdpersonal tror att man är någon superorolig överbeskyddande morsa- Ru har ju ofta hög feber men detta är faktiskt första gången jag försökt söka vård. Finns det något värre än när folk inte tar en på allvar??????

  • kängu

    PB & Snaily- jag blev också rädd när Epiduralen släppte och det gjorde sååå jävla ont- men då var det ju dags att krysta och jag tog i för kung och fosterland- BM fick skrika "LUGNA DIG" jättesträngt flera ggr och hålla emot

  • kängu

    Luna- pratade med sjukvårdsupplysningen och de var superbra men de hänvisade ju mig till min vårdcentral. De är alltid trevliga där när man ringer tycker jag!

  • kängu

    Trevliga på sjukvårdsupplysningen alltså- inte VC


     

  • kängu

    Nej, nu ska jag och maken passa på att få i oss lite middag. Trevlig fredagskväll alla!

  • kängu

    Godmorgon, här har vi också varit uppe sen 5.30


    Ingen ljusning på feberfronten- fortsatt 40 grader. Sjuksköterskan på sjukvårdsuppl. tror att det är 3-dagars feber. Hoppas att det blir liiite bättre under dagen! Men Ipren suppar hjälpte så bra att vi fick sova hela natten med bara två uppvak, så dem är def. ett tips till alla som har febriga barn! TUSEN gånger bättre än alvedon!


    Håller med om att inte känna sig bekväm med att släppa in nykomlingar för snabbt i galleriet, jag har ju både mig själv, hundar och Ru där... Tycker ni diskuterade er fram till en bra lösning igår.

Svar på tråden Livets toppar och dalar