• fru AM

    Livets toppar och dalar

    Mugglan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Osentimentala AM får tårar i ögonen av lycka och det händer INTE varje dag!


    Stort grattis till dig (och övriga familjen såklart). Skitkul! Vilken bra avslutning på veckan och bra början på helgen och resten av våra liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


     


    KRAMKRAMKRAM Mugglan!

  • fru AM

    Men vart tog Mugglan vägen? Vi vill ju kramas!

  • fru AM

    Nähä - då får jag väl gå och krama mig själv i soffan


     


    Kram på er alla trådisar. PLUSLYCKA!

  • fru AM

    Hej Cicci! När tror du att du får veta om den jobbet du var på intervju för idag+ Det låter spännande. Kul att du är het! Var du bakis idag? Du som såg så fräsch ut på stan!

  • fru AM

    HAttis: Spelmani: då ska vi akta oss noga för att börja slå vad om saker i tråden då ...


    Vill du att jag kollar med min kompis om/när hon slutade äta medicinen? Jag vet i alla fall att hon BÖRJADE äta den igen då minsta killen var ett par månader eller så (hon ammade inte så mycket, det blev flaska nästan direkt. Av andra skäl). Och eftersom hon började i gen så måste hon ju ha slutat tidigare ...

  • fru AM

    Alltså allvarligt! Vad är det för fel på min svägerska? Hon fyller år idag . Vi var först bjudna dit på middag. Igår fick vi i förbifarten veta att det inte skulle bli något eftersom de har så rörigt hemma (de håller på och renoverar fönstren). Helt ok, vi förstår. Istället skulle de (familjen + vänner) gå ut och äta. Jaha. Kan man kanske fråga om vi vill följa med? Vi hade ju ändå vikt lördagkvällen åt deras inställda middag. (Och alla skulle givetvis ha betalat för sig)


    Idag ringde jag efter alla familjeaktiviteter för att gratulera. Klockan var väl 15.30. "Dags att ringa nu!" var responsen jag fick på mitt fyrfaldiga Hurra! Sedan blev vi inbjudan att äta tårta hemma hos dem efter deras krogbesök. "Om vår baby-watch räcker" - enades både hon och jag om (de bor ju i samma hus och våra barn somnar ju tidigt). Men jag tror att de snart kommer ringa och säga att det inte blir av med någon tårta. Inte kul att känna sig som något katten släpat in.

  • fru AM

    Fast förresten - det är nästan lika mycket min bror det är fel på. (Och där kan det ju inte vara medfött i alla fall )


     


    Lät supergott Vickan, har sparat ner receptet!

Svar på tråden Livets toppar och dalar