Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

     


    Piggelin1 skrev 2010-09-19 14:11:58 följande:
    PB, jag hittar inte bilden i ditt galleri?!

    Du har nog inte valt rätt mapp då? Den ligger inte i "standard" utan i "för adressbokens medlemmar" Och du är med i min adressbok, så den ska vara synlig för dig.
    Klart vi åker till outleten nästa gång! Det är inte alls långt.
    Jag köpte äkta antikljus, 100% stearin för 49 kr kg. Då är det 2:a sortering men det syns ju inte alls. Man får ca 17 sådana ljus på 1 kg

    Klockarbol, ååååh trattisar! *avundsjuk*

    Kängu, hur röstar man i mitten nu med blocken? Det känns ju som  att man tvingas till röd eller blå även om man egentligen inte alls är det, hur man än gör.

    Tack för alla tumhållningar för sambon förresten. Han är lite nere i skorna iag, för igår träffade han en tjej som fått anställning och fått besked. Men hon var ju på intervju före honom, försöker jag hoppas med....

  • passionsblomman

    smint, jag har lagt in dig och Klockarbol i adressboken också nu. Är det någon som inte kan se så säg till, för jag bara tror nog att jag har de flesta trådisarna i boken.

    Shit vad mätt jag är! Wallenbergaraktiga biffar och stuvade makaroner och broccoli och sedan glass till efterrätt. *proppad*

  • passionsblomman

    På vår lilla ort står inte partierna och delar ut. man får plocka själv ur en låda. Och då tog jag bara de lappa jag hade tänkt använda. särskilt som inte en enda annan männiksa stod bakom och kunde se heller.

  • passionsblomman

    Vickan, nu är du då med iallafall!

    Smint, hunden är en liten kompis frn mitt förra jobb. Världens roligaste. Ensådan har jag sagt till sonen att vi kan köpa om det nu ska vara hund i Casa Passion. Rasen är Malteser. Det är en av de äldsta hundraserna vi har.

  • passionsblomman

    Å herregud vad ledsen jag blir om SD verkligen kommer in.
    Det ser ju inte så vidare bra ut än.

    Shit vilken valrysare det är den här gången!

  • passionsblomman

    Förbaskat! Nu blir det rörigt och nåra oroliga veckor här innan det står klart hur saker och ting ska bli.

    HUR kan man ägna energi åt att fortsätta gapa om Mona, när SD kommit in i riksdagen? Ursäkta, men hon är ju iallafall inte satan själv och faktiskt så har även hon gortt en valrörelse med resultat som gör hennes parti till ett av landets två största.
    Det är ju helt totalt meningslöst att älta om ifall man gillar henne eller ej. Hur kan det vara något att fira att det gick dåligt för hennes parti?

    Reinfeld är ju solklart Moderaternas största vinstlott genom tiderna-undra på det -han är ju duktig, och har varit på väg dit han nu är hela resan.
    Så var det med Anna Lindh också. Bara med den skillnaden att hon är död. Så det är ett glapp i hennes parti som ingen har kunnat täppa till.
    Jag tvivlar faktiskt starkt på att det skulle finnas så jäkla många att välja på som ersättare för Fredrik heller.
    Det ligger ett jättemaskineri bakom att få fram de rätta partiledarna.

    Men det ALLA har att göra nu är väl för bövelen att se över sina politiska samveten och ta alla de människor som röstade på SD på sådant allvar att man tar reda på VARFÖR de gjorde det och försöka förändra den saken framgent.

    HEMSKT är vad det är. Riktigt hemskt! Jag är upprörd och ledsen så det bara finns inte.

  • passionsblomman

    Vickan, LYCKA TILL! (förändringar kan vara bra, även om man släpper lite kontroll hörru´)

    Snaily, GRATTIS i efterskott! Jamåduleva HURRA!!!!

  • passionsblomman

    koko, jag hade visst inte lagt dit dig som jag trodde, för jag hade missat de små strecken du har i nicket. (vad heter de där strecken egentligen, det är ju inte bindestreck?)

  • passionsblomman

    När det gäller valet och min egen ort:

    Jag är uppriktigt sagt skakad in i mitt innersta. Det var omöjligt att somna igår. 

    På torsdag ska jag gå på mitt första föräldramöte i den här skolan. En skola som har ett papper där det tydligt står att man motarbetar främlingsfientlighet och homofobi.
    Jag hade gärna glidit in i den där pyttelilla gruppen (det är ju bara 13 elever i klassen) och varit tyst och smidig och lite stilla sagt att det är jag som är mamam till X, för jag har faktiskt inte träffat så många av föräldrarna.

    men nu....

    ...jag MÅSTE prata om det här! Jag måste säga till dem hur det kryper i mig och att jag inte kan bo här om jag inte känner att det finns andra som HÖGT säger att de inte tycker så här. För när SD får nästan 10% på en så här liten ort, då är det inte bara frågan om själva regeringsgrejen, utan vad FAN är det för människosyn folk är beredda att skriva under på? VA? VA? VA?! 

    Och då måste jag säga att är det NÅN som fått ta del av vad man kan prata om för baksidor av misslyckad intergration, kulturskillnader och de problem som uppstår när olika världar krockar, så är det tjejen som stod ensam i stockholmsnatten. Jag VET vad det är folk int gillar. Och det FINNS problem. Men faktum är att småorter som min och Sverige som helhet BEHÖVER faktiskt nya Svenskar.

    Åååh jag är så upprörd så jag håller på att gå i bitar!
    Sedan är man väl rökt i byn.

Svar på tråden Livets toppar och dalar