Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    Am - Visste jag kunde lita på googlemästarinnan! Tack, tack!


  • nennesjuttioåtta

    en annan fråga, ni som donerat mjölk (PB?!?)
    Jag ska donera/sälja mjölk. Hon jag pratade med igår sa att jag skulle ta tre prover från olika gånger och å skulle de testa dem nästa vecka. Nu minns jag inte hur jag skulle lämna dessa prover. I vad? Och ska de också frysas eller räcker det med att förvara dem i kylen? Jag ringde neonatal men hon kunde inte svara utan jag skulle återkomma igen nästa vecka men tömde en tutte nu, efter att Pricken åtit färdigt och fått sprut i ögat, utan att ens klämma nåt på en halv dl som jag hann fånga upp i ett glas som jag sen hällde i en burk. Nu står den i kylen. Antingen kan jag ju frysa den till honom men det vore ju bra att ha ett prov klart, tänkte jag. 

  • nennesjuttioåtta

    men hörrni, det står (för eget bruk) att det är smart att dela upp mjölken i lagom stora portioner. Vad är en normal portion?!? Mina bröst har inga mått på sig, eller är det det blodådrorna är så synliga för? Ska det vara ml?

  • nennesjuttioåtta

    todilo – kikar in medan Pricken sover (fast det har han gjort länge nu så larmet går nog snart), idag är en bra dag! Vi är förkylda både han och jag men nu verkar han sova fint utan att det gurglar i näsan, stackarn. Fan att vi ska ha så många vänner med dagisbarn som vi, om vi orkat tänka själva, gott kunnat träffa om något år. Nåja, det ska böjas i tid. Igår gick vi i pyamas hela dagen båda två och rörde os knappt ur soffan, kinkigt mest hela tiden. Idag har han mest sovit i sjalen (tack koko!!!!!!) och nu i vagnen sen en liten promenad. Jag har t o m bakat siktkakor idag, assistent är tamejfan en jävligt bra grej (tack, mamma!!) Bööörn så är degen klar. 


    Snorkis – vet inte alls vad jag ska skriva, otroligt fina ord har redan sagts (vilka fina dikter!!!) av andra och klart att du är mamma och har ett barn, om än inte här hos oss. Det är så sorgligt och som vi grät när vi pussade Pricken från dig när han föddes, livet är orättvist som fan. Hoppas din man blir lika väl omhändertagen på jobbet som du verkar ha blivit! Massor av varmaste kramar! 


    Aleta – usch, så himla sorgligt med din lille pojke också, vilket vidrigt beslut att behöva göra men så .. ja fy fan vad ska man säga? Skönt? att det visade sig vara helt rätt beslut. usch, mosade organ. Stackars lille vän. Vad fint med askan! 


    ***********************************************


    Mugglan – hurra för ditt plus (igen!!) och vilken skön inställning! När är VUL?


    Ang amning. Min svärmor berättade om när hon var liten och hade en kompis som avslutade leken med att säga att han skulle hem för en pattskvätt. De var väl runt 5 då. Lite småskumt. Men äckligt, nä äckligt skulle jag mer säga att jag skulle tycka om kocken efter middagen berättar att såsen var redd med bröstmjölk. Bittyyyyyyyyyyy!

  • nennesjuttioåtta

    mugglan - har den (inställningen) ändrat sig? fånga dagen, du är ju gravid just nu!  

  • nennesjuttioåtta

    lappis - men du är ju van att röra dig, så det kommer ju vara en kakbit!


    muggles - åk hit, här kostade privat VUL 500 spänn, tror jag. Fast det är klart, vad kostar tågbiljetten...

  • nennesjuttioåtta

    Ore - aha, ja jag får väl se hur det artar sig. Sen jag slutade med bajsmedlet så har det då inte hänt någon olycka den vägen men det gäller ju att stå nära wc-dörren för att vara safe ändå. och så hoppas jag att mina knipövingar ger resultat snart å jag slipper se livmodern i dagsljus. *ryser*

  • nennesjuttioåtta

    muggles - och jag som precis ska göra fläskpannkaka, tack för tipset!

Svar på tråden Livets toppar och dalar