Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    så här länge har jag nog inte varit från er på ... typ aldrig. Hallååå därute i verkligheten! Väd händer? Här har det varit förkylt och jag blir tamejfan aldrig av medf halsontet . Läkarbesök för Pricken idag, passerades med väl godkänt. Har även fortsatt på kurvan och är nu 61,5 cm lång och 6380 g tung. Det känns när man bär omkring på honom....

    Vilken dramatik med Heloise! Men det är fin motorväg och knappt 10 mil så Panzer är nog redan där! Hoppas allt går bra och att det är en stark krabat därinne!

    Vad har hänt mer? Kanske dags att försöka läsa ikapp...

  • nennesjuttioåtta

    BS – ja, hade vi undvikit dagisbarn hade vi knappt träffat någon mer än våra föräldrar. Pricken somnar så fort man lyfter babyskyddet och sen har jag sett honom öppna ögonen en gång under bilfärd, men det kan väl ändras. Han är ju knappt 6 veckor bara. Vad jobbigt att Astrid inte gillar att åka bil, har hon alltid skrikit är ni åkt bil? 

  • nennesjuttioåtta

    igår hade vi vänner på middag (kalops!) och bjöd på en ny (nåja) glass från Sia – vit choklad och fransk nougat (smak av världen-serien). *dregglar*


    Annars tycker jag det suger att fortfarande ha ont i skrevet och nu tror jag att jag dessutom fått en tiny liten hemorojd som cream on tne moose.


     

  • nennesjuttioåtta

    BS – OOOh smart! Så klart det är Sven! Fat jag tror Frullan trodde att Snaily var Sven (eller var det en hel hög med mopdermustaschprydda killar??? Oklart) Jag tror Panzer är Heloises man

  • nennesjuttioåtta

    skrek hon i babyskydet på väg hem från BB???? Stackars lilla vän! Och stackars era öron. Den enda som skriker i bilen är Nancy, men det behövs inga öronproppar för det. Mår hon illa eller vad kand et vara?!?

  • nennesjuttioåtta

    Snorkis – Tänker på dig dagligen! Hoppas du hittar en fin almanacka som du kan fylla med fina dagar! KRAM


    Mugglan – Hur gå det? Fått några symptom?


    Telis – Hej hej!!!


    Oupie – har du fått sånt där bälte? Hoppas det blir som för mig, när Pricken fixerade sig så gick det nästan helt över! Nu minns jag inte ens hur det kändes med foglossning...

  • nennesjuttioåtta

    Är det någon som har en hoppgunga över? Tror nog Pricken skulle gilla det om några månader. Eller ett babygym kanske? Vi har ett apfult i retrostil och plast med fula nallar som gungar. men vill ha ett annat (jag vet, patetiskt!)

  • nennesjuttioåtta

    Soldemor - som the Prick over the eye!


    BS – hm, bra sypunkter där. Hittade annars flera på Tradera men eftersom Pricken och Iris är av samma kaliber så det kanske är säkrast att ha kollat några i affären först så man vet hur de funkar.


    Vad hade du för salva till arslet?

  • nennesjuttioåtta

    gäller att njuta medan Pricken gillar att åka bil alltså. jag var själv åksjuk som liten, inte kul!


    AM – Tack! 


     

  • nennesjuttioåtta

    Vickan – vad ä det för skillnad på xyloproct och xylocain? Det senare har ajg men det står att man inte ska smörja så ofta om man ammar...Så då har jag låtit bli. 


    Hey, nu vaknar Pricken!

Svar på tråden Livets toppar och dalar