Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vickan,


    ">

     Himlen måste sakna en ängel
    sjöng jag på mina syskonbarns gemensamma dop.

    Klassikern "Tänk att få vakna"
    ">

     har jag sjungit på två andra av sonenes kusiners dop.

    "Din blomstrande äng"
    ">

     och "Älska mig för den jag är"
    ">

     sjöng jag på min egen sons.

    "Du vet väl om att du är värdefull", 
    ">

     (man får ju här bortse från att videon är tillägnad någon som dött)
    "Tryggare kan ingen vara
    ">

      och "Den blomstertid nu kommer" är ju väldigt vanliga och omtyckta pslamer i sammanhanget.

    Himlen i min famn
    ">

     med Carola är ju fin också, även om den kanske mest handlar om Jesusbarnet.

    Annars finns ju tex de här också: Ett liv för mig är ett liv med dig
    ">



    Handens fem fingrar
    ">



    Theos sång
    ">



    Välkommen till jorden
    ">

  • passionsblomman

    Izzie, fy tusan vad tråkigt det här är!
    Jag har aldrig haft ett Mf som jag vetat om (men med min ruggiga cykel så är det ju ändå fullt möjligt) så jag har noll att komma med av egna erfarenheter där.
    Däremot har jag nu upprepade ggr hört om blödningar som inte alls varit Mf när allt kommit till kritan. Liksom Mf som inte kommit igång ordentligt blödningsmässigt.
    så det låter väldigt klokt att få det ordentligt uppkollat.

    Usch vad jättetrist! Här får du en kram! *kramar rejält*

  • passionsblomman

     


    Izzie skrev 2010-09-20 23:07:38 följande:
    Tack, du är snäll du!  Fick precis ett sms från en kompis till mig som är gravid. Vi ska äta middag ihop imorgon och hon bad mig att ta med mina gravidkjolar så hon kunde låna dom. Fasen oxå, jag som tänkt använda dom själv

    FY vad surt!

  • passionsblomman

    Klockarbol, visst är det så. Men det är också så att ny får man lov att komma med viss försiktighet, inte bara som invandrare från andra länder, utan även som invandrare från andra socknar i landet. i synnerhet till riktigt små orter och än mer om det sägs att man kommer från Stockholm. (att jag sedan egentligen förut bodde granne med räven och grävlingen och inte såg annat än åkrar och Mälaren från mitt fönster, spelar mindre roll. Vi hade ju liksom tänkt bygga upp vårt liv och vår framtid här och det sitsta vi behöver är att göra oss besvärliga redan från början. Inte minst med tanke på ens barn som ska gå i skolan här i en massa år till.

    MEN jag kommer aldrig att bara sitta och hålla käft heller. Jag kommer, på ett eller annat sätt att följa upp detta i skolan. Det är jag tvungen till.

    Sedan inbillar jag mig gärna att det går att lägga fram min ängslan och förfäran utan att det låter som att jag anklagar dem som sitter i rummet för att vara Nazister, utan helst att jag mer undrar om de mäsrkt av sådana här stämningar och hur  de isåfall jobbar med dem.

    Fast sedan är ju min egentliga agenda att samtalet måste upp i byn. De här gräsliga siffrorna får bara inte ignoreras, så kan jag nämna saken så kanske det pratas vidare i stugorna.

    HALLÅ därute alla smygläsare! Just nu hoppas jag att ni är miljontals och att ni tänker stå på demokratins sida, inte bara i smyg utan högt och tydligt. Absolut ingenting är viktigare än att vi har just demokrati och att alla människors lika värde ska vara på riktigt. Och demokrati är inte politikernas ensak. Det är våra liv, våra värderingar och våra val och beslut. Vårt deltagande spear roll.

  • passionsblomman

    Jaha, alla trådens glamour-kvinnor, ingen som ska slå till på en Lars Wallin-kappa?


    Lars Wallin, haute couture, kappa, strutsfjädrar, small
    Varunummer: 2000455  Lauritz.com är alltså sajten.
  • passionsblomman

    Mugglan; Åh, Tack för hälsningen från Snorkis!

    Snorkis; hej gumman! Jag hoppas att du snart orkar hänga lite med oss igen. Vi saknar dig ju. Och undrar så. Bamsekramar!

    Ore, jodu, det vet jag allt. Jag har ju flyttat runt ganska mycket och vet precis hur speciellt det är med små byar och samhällen. Stod just på verandan och pratade med en annan förälder-som är uppvuxen här-om just det. Hon hade förresten bara hört rikssiffrorna, så när hon hörde den här byns fick hon en chock. Grannfrun mittemot är så upprörd så hon nästan stammar och fotbollstränaren hade också ett och annat att säga. Jag känner redan att åtminstone de som hittills betyder mest för oss här, verkligen delar mina tankar.

    Och apropå stämpel, så tror jag någonstans man faktiskt får en hur man än gör. Det kan styras till viss del, men sedan bestämmer de ändå själva om man ska räknas eller ej i byn.
    Vi blir mer och mer på det klara med att här finns gott om gammal otvättad byk och folk som inte pratar med varandra och annat trams. Hela den geggan klarar jag mig utmärkt utan.

    Tinga, jaså är det civilkurage det heter, det där jag har. Det där som känns som feber...  Ja det kanske jag har. Eller det vill jag i varje fall ha. "för annars är man ingen människa, utan bara en liten lort"

  • passionsblomman

    BS, hoppas de har någon utarbetad taktik för att hantera din tandläkarskräck, så att det inte blir en stor jobbig grej, vare sig för dig eller Iris.

  • passionsblomman

    EA, "Hallåååå jag kan gärna ta vilket av era obekväma BF-datum som helst bara jag får ett datum och jag ärver gärna vilken barnvagn som helst också, bara det är mitt barn i den"

    Förbaskade motorfordon till att inte (heller) fungera så du får ut och fira! GRATTIS till ditt körkot förresten, jag har nog ite sagt det va??? Jag bara tänkte det.

Svar på tråden Livets toppar och dalar