Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    PB, kan ha varit den!

  • BrudSommar2006

    Var är Nenne? Skulle inte värkarna börja klockan åtta?

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne, här idag också ser jag!


    Telis, sitter Televinken i babysittern fortfarande alltså? Astrid har i princip aldrig suttit i den men Iris satt rätt mycket i demn minns jag. Stackarn men tur att det inte var så högt!

  • BrudSommar2006

    Jag håller - som vanligt - på att sortera kläder. Det tar aldrig slut, Astrid byter ju storlek typ hela tiden och Iris har ju också bytt storlek nu inför hösten. Framme står ett par kartonger med de storlekar som Astrid kommer att behöva härnäst, ett par tomma plastlårar att packa Iris kläder i, ett par kassar med Astrids urvuxna kläder och så en plastlår var till dem där jag packar ner det jag vill spara åt dem. Det är fullt av prylar över hela övervåningen känns det som och inget som kan ställas undan just nu, suck.


    Nu är ju Iris hemma tills det blir måndag igen också så nu blir det nog inget mer gjort tills dagis igen. Sedan ska jag gå igenom mina kläder också, det är fullt med saker jag inte vill använda längre.


    Nåja, om ett par veckor är kaoset här förhoppningsvis över för jag tycker att jag jobbar på rätt bra här om dagarna.

  • BrudSommar2006

    Astrid har varit helt galet förstoppad och det har varit riktigt synd om henne. Vi har fått pilla ut stenhårt bajs som fastnat, hon har skrikigt och gråtit och jag har tryckt i henne katrinplommon allt jag kunnat. Nu verkar krisen över tack och lov.

  • BrudSommar2006

    AM, du är rolig! Donk! Haha. Jippi för ny blogg i alla fall, som jag har väntat!


    Konstigt, Astrid är mindre än Iris. Nu håller hon på att växa ur storlek 74, gissar att om ett par veckor är det kört för nu får man dra i bodysarna för att knäppa dem och de börjar bli lite korta i ärmarna. Byxor har jag redan bytt till 80 även om jag har de gamla i reserv tills jag hunnit packa upp Iris gamla kläder. Nu har jag i alla fall börjat titta på Iris kläder i storlek 80 och det är isydda namnlappar i mycket, alltså måste hon haft den storleken när hon började på dagis, 14 månader gammal. Inte vet jag hur länge efter det att hon börjat som hon hade kvar den storleken men Astrid är nu 7 månader, är det verkligen troligt att hon kommer att ha 80 i 7 månader till. Jag får inte ihop det.

  • BrudSommar2006

    Jag har en kasse med 68 klar för upphämtning om någon skulle ha vägarna förbi norra Stockholm, om ett par veckor är som sagt även 74 klart för upphämtning.

  • BrudSommar2006

    Fru E, här hamnar både det ena och det andra under trappen tyvärr och jag är där och rensar för det blir ju så dammigt och omöjligt att hålla rent. Jaja, några tips har jag tyvärr inte som du hör.


    Nu dagishämtning.

  • BrudSommar2006

    Hej, jag har inte läst ikapp alls, vi har varit i Sörmland hos makens farfar, farbror och kusin hela dagen, smidigt när alla bor i husen bredvid varandra så man kan klämma av många släktbesök på en gång. I alla fall, jag är på sidan 196 och nu måste jag bara säga - Klockarbol - jävla Folktandvården, samma tandläkarskräck här. Aldrig att Iris kommer att få gå där.

  • BrudSommar2006

    Telis, Astrid sitter i vanlig barnstol och har gjort så sedan fyra månader, i början något uppallad. Men vi har använt Bumbon också för demn är ju så lätt att flytta runt i huset. Fast nu är ju den överflödig när det bara är att sätta ner henne på golvet. Ligga p¨golvet har hon aldrig gillat.


    AM, kan inte jag få se huslänken också? Tar gärna länk till Mr Yasuragi också iofs.

Svar på tråden Livets toppar och dalar