Inlägg från: kikki kikki |Visa alla inlägg
  • kikki kikki

    Livets toppar och dalar

     


    BrudSommar2006 skrev 2010-08-21 21:27:02 följande:
    Kikki förresten, den här mjölkproteinallergin har ju inget med ketonerna att göra, finns ju folk som har sådan allergi hela livet och de blir inte diabetiker för det. Ytterligare något din BMinte verkar ha koll på.

    Det var min egna gissning om mjölkproteinet

  • kikki kikki

    God morgon alla......jag har sovit gott inatt men vaknade dunder förskyld.....skrattar....men vad gör det när jag inte har ont någonstans än så länge.....

    kolla in denna som jag fick av en kompis.....gud vad jag skrattade när han fräste "håll käften"



  • kikki kikki

     


    fru AM skrev 2010-08-22 10:42:07 följande:
    Stackarn - fast han hade ju valt det själv ... Lite kul var det men jag förstod tyvärr inte allt de sa (är rudis på norska)

    Nä jag fattade inte allt jag heller men det var kul och fler borde få uppleva det.....när han fräste håll käften så höll jag på att dö av skratt.....man känner igen sig...

  • kikki kikki

     


    Mrs B skrev 2010-08-22 18:10:52 följande:
    kikki kikki       =när jag väntade Malte gick jag ner i vikt istället för upp och det enda som konstaterades var att organen blev "fastklämda". För mig var det som att ha maginfluensa varje natt, för det var bara på natten som jag var dålig och det började när jag var i 6 månaden.   I början trodde jag det var maginfluensa eftersom jag jobbade på en förskola och där finns sjukdomen då och då men efter ett par gånger och många samtal till sjukvårdsupplysningen och BM konstaterades det som jag skev ovan. Min oro var stor eftersom jag tidigare på året haft mitt MF. Min pappa ringde tom ambulansen men de ville inte ta emot mig om det nu var så att jag var magsjuk.   Jag var många gånger helt utslagen på toalettgolvet. Jag levde på vatten och skorpor, blev sjukskriven när det var fem veckor kvar men sen föddes Malte. Han vägde 3850g och det var inget fel på honom. Hoppas du kan få ett svar om vad det är som inte stämmer!

    jag behöver inte springa och sköta magen utan har bara förjävla ont.....kräkningarna och illamåendet har försvunnit sen jag började äta halsbränne tabletter.

    men dom har nu två gånger hittat keton i urinen men mitt blodsocker är bra.

    jag har nu bara 7 veckor kvar så jag försöker bita ihop.

  • kikki kikki

     


    lunagarden skrev 2010-08-22 18:48:40 följande:
    .Kikki - hoppas det blir kortare än sju veckor!

    ja det hoppas jag med om jag ska vara ärlig....jag är så skit trött på detta nu.

  • kikki kikki

    Tittar in snabbt och ser att nenne int fått än......kryper ner i sängen igen med mina snorpapper och panodil.

    kram på er alla

  • kikki kikki

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-25 16:17:13 följande:
    hehehhe först that 70's show och sen mammas nya killes nya program på radion. Vilken rolig eftermiddag! Woohooo! Sen har jag även fått tillfälle att testa värktimern på allvar, men nu har det klingat av.

    har inte orkat läsa alla inlägg utan ville bara kolla om du fått ut din prick....men icke...ler....ser att du iaf har haft lite värkar....härligt.....kramar

    från en ynklig kikki  (hostar)

  • kikki kikki

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-08-25 20:18:50 följande:
    men så fort jag rör mig får jag en värk, är det så det ska vara eller ska det komma när man sitte roch vilar?

    Ler.....var nyfiken och loggade in och vad ser jag.....du har värkar....ja det är ju på tiden....fräckt ju...dom brukar uppmuntra en att gå runt för då kommer förlossningen igång fortare.

  • kikki kikki

    ja pricken har en egen hejjarklack....ler

  • kikki kikki

    har nu läst ikapp nattens bravader....ler.....jag hade drömmar om förlossning hela natten och kunde knappt sova.....hoppas att dom nu har sin prick i famnen och att allt gick fort och bra......alltid skönt att få igång det på egen hand än att bli igångsatt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar