• Tinga

    Livets toppar och dalar

    Hattis igen - tusen tack för komplimangerna förresten; både å mina, makens och sönernas vägnar. Piff & Puff är ju ganska nätta, men jag tycker inte heller att de ser magra eller tärda ut. Och kämpar på gör vi. Just nu funkar det ganska bra, särskilt med Piff (där det är viktigast) med olika Kelda-soppor, som vi blandar i lite näringslösning, lite proteinpulver och en rejäl dos redning i. Snacka om att det är helt fantastiskt att se en tidigare totalt matvägrande Piff sitta där och sleva i sig soppa, som om han aldrig gjort annat (med sina mått mätt, då). Vi har kommit fram till att det är salta smaker som attraherar honom, så sötslisk göre sig icke besvär. Fördelen med att han gillar det som är salt är dessutom att han då blir törstig, och dricker med näringslösning och mjölk.

  • Tinga

    Fast om det är tjusiga daMråttor kanske det är OK!


    fru AM skrev 2010-09-06 20:00:06 följande:
    Men det är ju pinsamt att ha damråttor dansande på golvet när han kommer.
  • Tinga

    Parnassia - usch, låter jobbigt att lilla H inte vill äta. Det där med femtioelva nattmatningar förstår jag är en ond cirkel man gärna vill komma ur. Och du - man måste inte njuuuutaaaa hela tiden; man får tycka att det är jobbigt också. Kram!

  • Tinga

    Ja, visst är det en otrolig historia (min kollega). Snacka om mirakelbebis!

  • Tinga

     


    Parnassia skrev 2010-09-06 20:12:10 följande:
    Får man fråga vilka Kelda soppor som är bäst? VIlken ska man köpa menar jag? Jag är novis på området.

    Här går faktiskt alla Kelda-soppor hem. De smakar gott och mycket, och det uppskattas av Piff & Puff. Jag har provsmakat dem allihop, och gillar dem också. Hittills har vi kört sparris, fisk- och skaldjur, thai och någon karibisk historia. Som vuxen kan man ju vilja ha dem lite matigare, men det är ju bara att stoppa i lite grejer som passar till respektive smak.

  • Tinga

     


    Hattis skrev 2010-09-06 20:25:21 följande:
    Lättsekt = Viktväktarna

  • Tinga

    Snaily - tumhållning är inbokad kl. 9.30 imorgon. Det var ju verkligen bra timing att det ändå är dags för undersökning imorgon - är det hos din vanliga BM, eller något mer "avancerat"?

  • Tinga

    Snaily - åh vad skönt att höra att allt såg bra ut. Att flödet i navelsträngen är normalt tyder ju också på att ni inte kommer att få en tillväxthämmad bebis; åtminstone inte alls så illa som Puff, för där var det ju katastrofflöde redan i v. 25+5 när jag blev inlagd.

    Nenne - vad kul att se dig här! Och skönt att höra att familjelyckan är total, frånsett lite ekonomiskt krångel, och att du läker som du ska. Mitt snitt syns i princip inte alls längre, så du ska se att det kommer att bli finemang när det väl läkt färdigt. Ser fram emot fotobevis på familjelyckan! Kram!

    Lappis - välkommen hem! Låter som en underbar helg.

  • Tinga

     


    Lapinette skrev 2010-09-07 20:50:40 följande:
    Tinga - igår kväll satt vi ute på den översta terrassen på l'Amandier och åt deras meny . 

    Din lilla gottegris!

  • Tinga

    Blä, nu borde jag jobba en stund. Går kurs just nu, så det krävs lite kvällsarbete för att hålla sig a jour med resten. Det var skönt med lång semester, så länge den varade, men nu kämpar jag fortfarande med att ta mig ikapp, två veckor efter att jag återkom.

Svar på tråden Livets toppar och dalar