• fru AM

    Livets toppar och dalar

    melon: jag tycker nog Hektor har haft 80ctl väldigt länge (sedan i våras)  - i vissa byxor fortfarande. Det är sådär har jag märkt, en viss storlek räcker jättelänge medan vissa andra bara hoppas över. Och byxor räcker alltid längre än toppar. Hur lång är W nu?

  • fru AM

    Smint: Bugaboo med vinterhjul blir nog bra. Teutonia Fun som jag har är INTE så bra på vintern (första vintern är väl  i o f s inga problem då bebisen i vagnen väger ca 5 kg som mest - det är värre nästa vinter ...) Vickan: vad säger du om Fun och vinter i kombination? Den mest lättkörda vagn jag har testat är doch vår stora tvillingvagn från Babyproffsen. Den finns i enhjulig singelvagn också. Den skulle jag definitivt kika på om jag skulle köpa ny vagn till en liten.


    Lilla söta Elise! Tack för att jag fick se!


     

  • fru AM

    Oupsie: måste bara säga att den där vagnen du länkade till verkar mycket bra när man läser om den. Ska bli intressant att höra hur den känns när ni varit och klämt på den! Ja, jag vet - jag ska inte ha fler barn men kan inte låta bli att intressera mig för nya produkter


     


    Ego: igår var jag på liten klassträff. Första gången på 25 år som vi sågs - vi gick 1-9:an tillsammans och det var så kul att dela gamla minnen, fylla på minnesluckor osv! Nu tänkte vi göra om det varje år, nästa års möte redan inbokat!

  • fru AM

    Lappis: stor kram till dig i beräknandet av sannolikkötid osv! Lite försynt hoppas jag på en gigantisk plusvåg ... i Sydkorea ...

  • fru AM

    OMS: jag vet inte om det hjälper, men: GROUMPFFF-kram!

  • fru AM

    Porchez: Lustigt hur få positiva låttexter (som inte handlar om relationer också) det finns! Så jag googlade (nähä!? ) och hittade denna lilla pärla. Lustigt nog från filmen om Nicke Nyfiken men jag gillar texten skarpt:


    Text: http://www.lyricstop.com/u/upsidedown-jackjohnson.html


    Ego: Här hemma hade vi något av ett genombrott i helgen. Helt surrealistiskt, men igår såg vi plötsligt hur Hektor satt mitt på golvet, ställde sig på knä, utan att stödja på händerna slängde upp ena benet och ställde foten i golvet och reste sig - fortfarande utan hjälp av händerna. Sedan stod han bara där helt paralyserad säkert 20 sekunder innan han gjorde en medveten, snygg Hollywooddykning ner på mage (och tryggheten) igen. Han är på G!

  • fru AM

    Oupsie: har helt missat den intressanta kakeldiskussionen men vi har ett badrum utan fönster och vi har matt vitt kakel på väggarna och brunt kakel (mindre plattor 10x10) med lite metallisk "oljig" yta på glv och runt badkar. Det känns inte alls blankt utan är nog ganska matt. Vi är mycket nöjda fortfarande fyra år senare ...


    Grattis till vagn! Bra att ni impulsköpte! Vilken färg blev det?


     


     

  • fru AM

    Oupsie - hur är det, var det en liten tjej ni skulle få?

Svar på tråden Livets toppar och dalar