• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Tinga - har en GPS som följer med på alla resor + makens tjänsteresor ... väl använd och så jäkla bra (speciellt för oss som alltid bilar på våra semestrar). Den har varit med i Portugal, Kalifornien, Slovenien etc.

    Vickan nu förde du in mig på svenska klassiker ... har suttit här och skrålat högt till Eva Dahlgren, Lisa Nilsson och nu senast
    ">

     ... shit, rösten skorrade, fick tårar i ögonen. Jösses vad den är bra fortfarande.

  • Lapinette

    Skickar även en jättekram till pb och alla andra som behöver. Det verkar vara tungt för många just nu.

  • Lapinette

    pb - säger som jag sagt förr ... fysisk aktivitet är bra mot psykisk nedstämdhet.

    Vi tänkte gå och rösta på lunchen. Bekvämt då det går att poströsta i vår ICA-affär så kan vi passa på att helghandla samtidigt.

  • Lapinette

    omsan - du får ställa dig där i vallokalen, blunda och dra en lapp ... eller rösta på tre olika partier i de olika valen.

  • Lapinette

    Jag får två röster i landsing och kommunalvalet ... min röst och makens . Borde ha läst på bättre men blir bara så sur på allt partierna lovar (valfjäsk) så tillslut så litar jag inte på någon/t.

    GPS i mobilen kan bli vääääldigt dyrt. Vår kompis använde det när de var på semeste roch notan hamnade på 5 000 har jag för mig. Vår åker upp på studs när vi sätter oss i hyrbilen och maken lägger alltid ned alla hotellen hemifrån. Speciellt i Kalifornien uppskattade vi gpsn enormt... då låg vi t o m i rätt fil för att inte hamna någon helt annanstans. Som sagt ... en uppskattad liten manick i vår hem men visst ibland har den hjärnsläpp och alla nya vägar finns inte uppdaterade.

    Nej, dags för thai och röstning!

  • Lapinette

    mugglan - jag läste enbart detsamma som dig.

  • Lapinette

    Neeej Izzie!!! Ingen bra vecka här på tråden.

  • Lapinette

    passionsblomman - instämmer och tänker på mitt samtal med vårt Frankrikebesök i förra veckan ... där jag berättade om Anna Lindh (vi disktuerade politik).

  • Lapinette

    porchez - hem till exet och mysa med katten ... det låter det .

    Här blir det vin .. maken har dammat av en gammal Chateau neuf du Pape ... heeeeavy säger jag bara. Det blir spinning och sen hem och fixa iordning lite entrecote och korka upp vinet. Jösses, jag som drack på tok för mycket Sancerre igår redan ...

  • Lapinette

    porchez - instämmer till fullo ... jag klarar inte av att lyssna på henne. Hon är nästan i nivå med Kristina Lugn.

Svar på tråden Livets toppar och dalar