• fru AM

    Håller på och rensar bort grejor:


    Någon i tråden som vill HA en mobil för spjälsäng? Melodi "Ack du skön, slumrar in ...", två olika uppsättningar mjukdjur som snurrar runt: ett gäng kaniner och så "Tummen"-figurer. Bortskänkes mot avhämtning/porto.

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-10-14 14:03:57 följande:
    AM - jag gillar kaniner men har nog tillräckligt (för stunden)!
    Synd! De är riktigt söta, har pastellfärgade sparkdräkter och morötter i händerna.
  • fru AM

    Snaily: Inboxa din adress så försöker jag skicka mobilen. Den är isärtagbar.


    Köp ett påslakanset till vagn/vagga - Var finns närmsta Babyproffsenbutik? Det finns säkert på nätet också att köpa. Eller sy om du är händig. Täcken och kuddar finns också på nätet - jag ha rinte kollat efter någon sajt för det men det torde ju finnas.. I påslakanet kan man sedan stoppa i t ex en fleecefilt om man har det kallt (köp eller klipp bara till en bit köpt fleece - behöver inte fållas). Annars funkar gallerfilt jättebra i påslakan också


     

  • fru AM

    Snorkfröken: mitt hjärta blöder för dig och din man. Att tvingas se magar och bebisar överallt måste vara fruktansvärt. Och att sedan tjejen som skulle köpa sängen betedde sig så märkligt gör ju inte saken bättre. Ni ÄR INTE pestsmittade. Men folk runtomkring är inte bra på att hantera sorg och extraordinära händelser i andra människors liv. Det är viktigt att tänka på det - att det inte är dig (er) det är fel på som reagerar på det ofattbart sorgliga som hänt er. Stora Dunderkramen!


     

  • fru AM

    Flashback-forumet kollar jag i lite ibland då det hänt något med ngn kändis som de inte vill namnge på lösedlarna ... Svaret finns ofta på Flashback eller på Realtid. Men online-självmord lät läskigt - har jag inte hört någon om. 


    BS: Låter som ett helknäppt upplägg på Iris 4H-gård. Istället för tt sluta: kan du inte ge lite konstruktiv kritik till dem? Om inte alla har syskon som måste vänta så kanske Iris skulle kunna få komma med i ngn av de första grupperna i alla fall?


    Håller tummarna stenhårt för PLUSVÅG I SYDKOREA!


    Och för Snailys mamma såklart! Snaily: Jag undersöker möjligheten att skicka mobilen och får kanske iväg den efter helgen. OK?


     


    Fredagskram till alla!

  • fru AM

    Livia brukar vilja vara med och laga mat och får då skära sallad, dvs stå och greja md skalad gurka och paprika som hon skär i så fina jämnstora bitar. Den bästa kniven för att skära frukt och grönsaker - för barn alltså - är en sån där smörkniv med träskaft och metallblad med lite sågtand, "Lilleman" heter de väl. Tillräckligt skrapa men inte vassa.

  • fru AM

    Snaily: jag är ju inte mycket för FÖR varma babykläder men med tanke på var du bor i landet så ska ni kanske fundera på att skaffa en varmfodrad overall i alla fall.

  • fru AM

    Snaily: vidare bra att tänka på om ni ska köpa termooverall: bra om det är två dragkedjor fram så att man kan öppna upp ordentligt om babyn somnar i vagnen/bilstolen men ska fortsätta sova inne. Bra med övervikbara fastsydda vantar i ärmsluten. Bra med löstagbara tossor. Håller på och googlar runt för att hitta någon att tipsa om ... få se om jag hittar ngn


     

Svar på tråden Livets toppar och dalar