• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    kokisen - precis, vi hade desto viktigare saker att prata om än politik.

  • Lapinette

    Tinga skrev 2010-09-20 13:45:36 följande:


    Snart får vi nog ha en maillista vid sidan om tråden, så att vi kan prata om sådant man inte vill prata om här. Jag vill ju också skicka sympatier till Frejis om hon har det tufft just nu. Annars kan jag tycka att man inte alls behöver dryfta sådant som bara "vissa" har kännedom om här; det blir en lite trist "intern" stämning då, tycker iallafall jag. (Och nu gäller det inte bara just i det här fallet, utan i största allmänhet. Folk får gärna ha interna samtal och relationer utöver vad som ryms i tråden, men man kanske kan försöka hålla det utanför tråden isåfall, så att vi andra slipper känna det som att vi är utanför. Eller, jag ska ju bara prata för mig själv, så ändra vi till jag ovan.)

    Tinga - helt rätt!

    SD får inga mandat i Stockholm .
    http://www.val.se/val/val2010/valnatt/K/kommun/01/80/index.html

  • Lapinette

    .. fast samtidigt svår balansgång ... som vi redan har diskuterat så många gånger här tidigare.

    _koko_ skrev 2010-09-20 13:54:37 följande:


    Tinga - Fast jag skulle också kunna skriva att jag skulle ha andra saker att prata om om jag fick träffa dig. Eller vem som helst annars i tråden (eller i övriga livet) som jag inte träffat på länge!

     

  • Lapinette

    Jösses mugglan vad du är påläst!

  • Lapinette

    mugglan - då kan vi båda gå och läsa samhälle för när man är tillsammans med en fransman får man en jäkla massor med frågor på hur saker och funderar. Jag förklarar och sen tänker jag till ... ehhhh... blev det där verkligen rätt nu?

  • Lapinette

    pb - tjoooooohooooooo!!! Vad härligt!

  • Lapinette

    AM - har tipsat här på jobbet om att vi ska gå dit någon lunch (Armémuseet). På tal om Etnografiska så är ju deras restaurang väldigt trevlig ... har dock inte varit inne på museet.

    mugglan - trist att jobbet inte var roligare men ibland är det också skönt att kunna konstatera att man har det bra där man är.

    Snart dags för att ila iväg och spendera lite mer pengar . Såg en snygg kofta/väst i lördags som jag nu har bestämt att jag vill ha (bara därför lär väl min storlek vara slutsåld...). Sen är det ost och vinprovning i min favoritaffär ikväll.

    Ha en skön måndag kväll!

  • Lapinette

    BS - hoppas det går bra hos tandläkaren.

    Cicci - härligt att ni är överens om en trea .

    Ore - att du inte har brytit ihop tidigare är enbart ett under. Skönt och jag hoppas att ni får hjälp med huset.

    Själv är jag trötter idag. Efter ost- och vinprovningen fortsatte vi upp till oss och drack champagne till 01.00 .. så jag har enbart mig själv att skylla (fylla höll jag på att skriva ).

  • Lapinette

    AM -

    EA - trist när vännerna inte kan bemöda sig med att prata om något annat än barn.

    Skickar också en stor kram till Snorkis!!!

    Själv har jag precis fått massage. Sitter här supermosig, kall, snuvig (blir ofta det under massagen) och supertrött. Jösses, hur ska jag få något gjort idag?

  • Lapinette

    AM - hörde på radion att det skulle vara klart torsdag morgon.

Svar på tråden Livets toppar och dalar