Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets toppar och dalar

    Hej Liten! Oj vad mycket Mindre åt. Dessutom, om hon skulle äta förmiddag och eftermiddag och ni andra lunch och middag fick ni väl inte göra annat än sitta i köket??


    Telis, ja Astrid är så stadig att jag kan lämna henne mitt på golvet, fast om jag ska gå därifrån undviker jag att sätta henne nära ett vasst hörn på någon möbel för säkerhets skull. Ibland lägger hon någon leksak för långt ifrån sig och hamnar på mage när hon ska sträcka sig efter den men då gör hon aldrig illa sig, då liksom hasar hon framåt.


    Intressant är att sedan hon lärde sig sitta verkar hon ha glömt bort att vända sig. Lade man henne på rygg förut var hon över på mage på en gång, nu ligger hon bara och sprattlar!

  • BrudSommar2006

    Nej men Nenne, är du här idag också!


    Vaxbönor förresten, njae, men rödbetor med smör, mums. Tyvärr glömde vi sätta innan det var för sent i år,  lika bra det kanske när det blev sådan värmebölja i juli och vi ju var borta i fyra veckor.

  • BrudSommar2006

    Har varit till trädgårdshandeln idag, hittade allt jag skulle ha utom trädgårdsmalva. Var ska jag få tag på den nu då, suck. Det var det jag försökte skicka efter i våras men ingenting tog sig. Nu har så klart en katalog kommit igen och där finns den med och jag sitter här och undrar om jag ska försöka en gång till...

  • BrudSommar2006

    AM, vilket fantastiskt hus, jag är så jäkla avundsjuk så jag vet knappt vart jag ska ta vägen!!!


    Fast den andra länken lyckades jag inte få att fungera men jag googlade själv! Heja dig!

  • BrudSommar2006

    AM, märkligt nog är jag inte fullt lika avundsjuk på den där hyresgästen...

  • BrudSommar2006

    Gäääsp, jag har ammt typ hela natten. Astrid åt varken lunch eller middag igår, då insåg man ju hur natten skulle bli... Tror det var för varmt, fick bara i henne lite fruktpuré, försökte man med mat började hon gråta. Sedan blev hon vrålförkyld på kvällskvisten och jag fick ta till nässpray, nu bara rinner det snor ur näsan. Hon har varit grinig hela natten och jag är helt slut. De senaste två dagarna i hettan tycker jag hon kissat för lite också så jag har försökt amma så mycket som möjligt. Ska försöka sova när det är dags att sova förmiddag, just nu har hon ätit ordentlig frukost och sitter här hur pigg som helst.

  • BrudSommar2006

    Den stora gäsparen tittar in igen och ser att Nenne är här än! Jag önskar att vi tänkt på att fira varje dag vi var bara vi två som om det vore den sista på slutet, strålande idé tycker jag.


    Nej det blev inte så mycket sömn av, Astrid sov en timme men ammade fem gånger under den tiden och sedan var hon klarvaken igen. Då var klockan elva och jag tänkte att jag inte skulle vänta tills hon varit vaken en timme och kanske börjat bli grinig innan lunch utan jag satte igång direkt. Men icke, så fort jag försökte ge henne mat började hon storgråta igen. Till sist tänkte jag men varför har det i två dagar gått så bra med grötfrukosten men så illa med lunch och middag. Så jag gjorde gröt istället och fram kom den lilla fågelungen och glufsade i sig allt med öppet gap. Men varför vill hon ha gröt men inte riktigt mat, hon har ju älskat spaghetti bolognese fram tills nu och gröten är ju också varm???

  • BrudSommar2006

    Blev avbruten av att maken och Iris kom hem, de hade varit ute och åkt tåg, buss och tunnelbana och köpt glass, och det blev lunchdags. Var var jag nu.


    Luna, hoppas att de kan lugna värkarna, kanske får du sån där bricanyl eller vad det heter.


    Nenne, för eller senare blir man väl igångsatt även åt ditt håll?


    Hm, vad ska jag nu göra med en bebis som helt plötsligt bara äter gröt. Bah. Vilket skräp.


    Försöker lura henne att det är bra att ha napp att snutta på genom att lägga en hög framför henne som hon får sitta och plocka med, har tröttnat på att sitta och försöka hålla fast den i truten på henne för flera månader sedan, men hon bara tuggar på baksidan av dem och tycker att de ser kul ut. Blir nog inget barn som har napp av den här heller.


    Har börjat undersöka hyra stuga på Gotland inför nästa sommar i alla fall. Det gäller att börja i tid!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ni verkar ha haft kul!


    PB, jäklar vilken byfest! Fast jag skulle aldrig tordats vara med, sån mes som jag är. Värre med bilen, har motorn redan skurit sig alltså? Han kom inte på det på en gång så att det gick att slanga ur igen?

  • BrudSommar2006

    Nenne, ja att ta sig i badet är jätteskönt men upp är värre!


    Grattis Blivande! Jobbigt är det med hormonerna, minns inte när det släppte.


    Vem frågade hur gammal Astrid är, nåväl, 7 månader är hon, lika gammal som Televinken.


    Liten, hu, ibland går allt snett!


    Astrid är försedd med nässpray och iprensupp, vet dock inte om det gör någon nytta för ätit har hon ju inte gjort så att det stör. Blir nog en gnällfröken som ska snutta hela natten igen gissar jag.


    Cicci, när man har snuttsugen bebis som sover uselt på halsen önskar man ju att de tog napp men när man väl tagit sig förbi det så är det ju rätt skönt att slippa nappavvänjning. Fast dit har jag inte kommit än... Vore ju annars skönt att kunna dela på nätterna men icke.


    Men varför är jag fortfarande uppe!

Svar på tråden Livets toppar och dalar