• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Vad härligt Soldemor ..själv sitter jag och drömmer mig bort till nästa års semester (bort till Pyreneerna på internet).

  • Lapinette

    Åhhh... längtar till den dagen jag får vara mammaledig även om jag vet att det inte innebär någon direkt ledighet ... men likväl ett break från jobb. Har förtjyvens jobbat i 22 år och kan inte tänka mig att det ska fortsätta så här nonstop till jag fyller 65!!!

  • Lapinette

    nenne - ni får ordna en fågelkyrkogård ute på tomten. Herr Skata, Fru Duva etc.

    Jösses ... bara en vecka kvar!!! Shit jag som skulle ha jämnårigt barn med dig!

  • Lapinette

    Som det ser ut nu så får vi troligen barn i början av 2012! Så som det såg ut för ett år sedan så skulle vi nog fått ett barn i början av 2011 och säg att den är ca 8 månader gammal då ... vilket innebär att den lilla skulle födas nu under sommaren.

    Varför jag skriver "så som det såg ut för ett år sedan" är då köerna hela tiden blir längre.

  • Lapinette

    lunagården - det lutar åt Sydkorea då kön är (åtminstone har varit) kortast dit samt att det är hälsosamma och oftast under året.

    september - hålla tummar och tår för er!

    Visst de vill helst att man ska vara hemma minst i 1,5 år med ett adoptivbarn. Vi får se men jag skulle gärna vara hemma länge men kanske arbeta lite hemifrån ... beroende på om jag är kvar på mitt nuvarande jobb då.

  • Lapinette

    Klockarbol - du ser liksom lite "suddig" ut!

    snaily - förstår om det är lite svårt att fortsätta dölja graviditeten för alla ... kan du inte skicka in en magbild till galleriet. Äsch, kom ju på att vi ses om några veckor så man får se din mage live .

    Piggelin - ha det så skönt i Halmstad!

    Själv borde jag ha packat eftersom vi åker till Riga i eftermiddag men resväskan står tom här på golvet bredvid mig (varken jag eller maken kom till skott igår). Väderprognosen ändras stup i kvarten och från regn och typ 23 grader står det nu sol och moln och 32 grader. Inte lätt att veta vad man ska ta med sig.

  • Lapinette

    På tal om "ön" så funderade jag faktiskt imorse om det är dit vi ska åka och fira makens nästa födelsedag (m a o om ett år). Fast jag har ju ett helt år på mig att ändra mig. Satt även igår och kikade på nästa års semesterplaner ... typiskt mig!

  • Lapinette

    nenne .... vad spännande!!! Kanske kommer det ett litet skrutt i Stockholm lagom till DN-galana i allafall?!! Du får smsa vilket sjukhus du hamnat på så vi får titta förbi på måndag .

    Parnassia - jobbigt när de är så där små och man liksom inte kan fråga vad som är fel. Förstår din oro.

    nenne ... igen - oj, glömde bort Borgafjäll! Det är bara så jäkla långt dit. Kan man inte flytta fjällen lite närmare Sthlm?

  • Lapinette

    Tinga - visst hade ni besökt PM & Vänner i Växjö ... bara jag som tjatar om dem för att jag själv vill åka dit. Härligt att resan gick så bra, du får gärna summera ihop lite på restråden. Stor sandlåda !!!

    pb - härligt med spontant besök ... och ja även planerade besök. Har det inte blivit lite som du önskade, ett stor hem för massor av vänner .

    Mrs B - vad är det för ost du är ute efter Gorgonzola, Roquefort eller kanske svensk ädelost. Till matlagning brukar jag köpa Kvibilles Ädel. Skillnad på blå mögel eller grön mögel vet jag dock inte.

Svar på tråden Livets toppar och dalar