• Pepona

    Hur många gäster har ni bjudit?

    Lokalen vi ska hyra har maxgräns på 100 personer. Då vi har mycket släkt och vänner på gott och ont blir det runt 105 om vi skulle bjuda alla. Detta gör att vi har ett litet dilemma.
    Hur många tror ni rent hypotetiskt tackar nej?
    Hur många har tackat nej när ni skickat inbjudan?
    Ska man våga skicka inbjudningar till alla och "hoppas" på att några inte kan komma?

    Hjälp! Hur skulle ni gjort? Blir galen sååå svårt sånt här!

  • Svar på tråden Hur många gäster har ni bjudit?
  • Pepona

    Tack för alla svar! Har ni barn med på era bröllop? jag kommer nämligen ha en åldersgräns på barnen vilket jag tror min släkt kommer reagera starkt på. Detta i sin tur gör att jag tror att ett gäng kanske blir sura och tackar nej.

  • Pepona

     


    Vickymb skrev 2010-08-12 21:11:10 följande:
    Jaaaaa folk tackar nej tro mig ni kommer bli max 90 kan jag lova. Vi trodde verkligen att alla skulle komma (vi är bara 40 pers) det är ju liksom once in a lifetime tycker jag. Man gifter sig ju helst bara en gång. Hade någon i min närmaste släkt sagt ca 7 månader före (som jag gjorde) att personen skal gifta sig så hade jag verkligen gjort allt för att komma dit. Dessvärre har jag nu upplevt att folk först sagt JA och sådär en månad innan sagt att de inte kan komma...värst av allt är en person som typ tvingade mig att bjuda en för annars kommer inte hon...och så tänkte jag på husfridens skull och bjöd personen i fråga och för en veckan sedan sa hon att hon inte hade råd att komma och den andra personen ifråga kommer heller inte om hon inte kommer. Jag är såååååå jävla trött på min jävla släkt nu så jag kan spy!!!! Så ja bjud alla plus 10 till så är du garderad ;)

    Usch å fyyy..... Låter verkligen irriterande. Föstår att du är trött på din släkt.
    Kan tänka mig att mina släktingar oxå kan göra lite likadant. Jag tror till och med att många kanske inte ens svarar inom utsatt datum om de svarar alls....

    Men men jag ska inte måla fan på väggen. Jag kanske får mig en positiv överraskning.

    Om dina släktingar inte kan fixa så de kan komma på ditt bröllop trots din goda framförhållning har du nog ändå roligare utan dom du får försöka tänka så istället för att slösa massa energi på dom. Du får se till att bröllopet blir ett dunder kalas så de ångrar sig bittert sen haha....

  • Pepona

    Lutar åt att jag kanske kör en liten chansning ändå Som sagt jag tror att en del kommer tacka nej då jag talar om att vi inte vill ha med barn under middan. Om alla skulle komma så får jag lösa det ändå. Min inställning brukar vara att det löser sig alltid på något sätt. Får skicka ut inbjudan i tid helt enkelt så jag vet.

Svar på tråden Hur många gäster har ni bjudit?