Vad hade ni valt för mat?
Usch vilken ångest! I helgen tänkte vi bestämma oss för vilken sorts mat vi ska bjuda på.
1) Vanlig buffé
2) Sittande middag (lax/skaldjur/löjrom el.dyl till förrätt och hjort till huvudrätt)
3) Förrätt som ovan och grillbuffé till huvudrätt (vildsvin, ren, hjort + tillbehör)
Det finns ju för- och nackdelar med allt. Det är mer stil på sittande middag och lättare att hålla reda på talen, men samtidigt kan det bli stelt. Vi är inte mer än drygt 50 personer och har en skicklig toastmaster så det skulle säkert funka med buffé.
Grillbuffé innebär att köttet definitivt är färsklagat, men tänk om det blir mycket grillos. Jag hoppas att vi kan lägga upp tillbehören snyggt inomhus så kan gästerna gå ut och ta sin köttbit och sedan gå in och välja tillbehör (typ potatisgratäng, sallad, olika såser). Det får inte bli gatukök av det hela.
Vad tycker ni?
Kan tillägga att vi har tänkt ha tårtan som efterrätt.