• fialotta82

    Ville väl bara få skriva av mig lite....

    Jag börjar också bli lite orolig. Tyckte från början inte heller att det var så viktigt med möhippan. Skulle jag få någon vill jag helst bara ha en lugn kväll med mina närmaste vänner i syfte för alla att hinna träffas och lära känna varandra innan bröllopet. Då tänker jag mig att bröllopet blir roligare för alla också.
    Har inte heller så jättemånga nära kompisar och då jag nämnde det för min svägerska för ett tag sedan (innan hon visste om bröllopet) så sa hon att det gör inget, hon skulle minsann dra ihop dom vänner jag hade och se till så det blev något.
    Problemet är att nu börjar bröllopet verkligen komma nära. Det är bara tre helger kvar. Sista helgen innan bröllopet fyller jag år och vi kommer dessutom ha massor kvar att fixa med som måste göras på slutet så den helgen passar ganska dåligt även om jag inte helt räknar bort den. Men ni förstår vad jag menar. Det är inte oändligt med tid kvar som sagt.
    Men mest orolig är jag över att sambon inte skall få någon svensexa. Har inte hört ett knyst om det än och jag hade liksom trott att dom skulle kolla med mig åtminstonde. Kanske om jag visste någon helg som passade och lite om vilka som borde bli bjudna. Funderar lite på om det kanske skulle vara läge att maila ut till dom jag har kontaktuppgifter till och fråga. Vill ju att han skall få en riktigt kul kväll och inte något som bara kastats ihop i tidsbrist.

  • fialotta82

    Tycker det är en superidé med att bjuda in till tjejkväll. Kommer säkert bli lyckat.

    Själv tog jag tag i andra änden av problemet och mailade de två av sambons killkompisar vars kontaktuppgifter jag har och frågade lite försiktigt om dom behövde någon hjälp från mej för en eventuell kommande svensexa. Visade sig att folk försökt dra ihop det men inte kommit någon vart och nu fick dom tummen ur lite. Vilket ju är jättebra! Då var det bra att jag hörde av mig iallafall (var lite orolig innan att dom skulle tycka att jag la mig i för mycket).
    Så nu börjar de planeras på det hållet. Jag har lovat att smussla fram två telefonnummer ur sambons mobil och sen bär det av. :) Skönt att det ordnar sig med hans svensexa för jag tror verkligen han vill ha en. :)

Svar på tråden Ville väl bara få skriva av mig lite....