• Yarrow

    Ville väl bara få skriva av mig lite....

    Jag tycker inte ni ska sitta hemma och deppa. Jag trodde inte hellerjag skulle få någon möhippa men jag fick 2 stycken. Haha.


    Men av ungefär samma anledningar som er så trode jag inte skulle bli något av det, jag har så mycket vänner runt om i hela sverige och väldigt få i staden jag bor i.


    Men jag gjorde en lista på vilka jag trodde skulle vara intresserade av att vara med på en möhippa och sände den till min tärna. Jag visste redan innan att hon inte skulle klara av att fixa en möhippa själv men nu visste hon i alla fall vilka som va bjudna på bröllopet som jag tänkte skulle i alla fall vilja bli inbjudna på en möhippa.


    Ifall någon annan va sugen på att hitta på något så skulle det ju ändå höra av sig till tärnan först tänkte jag.


    Men ja, ifall du är ledsen över att inte få någon möhippa så kommer det bara bli värre om du sitter hemma och grämer dig över det. Dina vänner kanske inte ens tror att du vill ha någon eftersom du inte pratat med dem om det?

  • Yarrow

    Du får väl bjuda in på en tjejfest själv. Säg som det är, för att dina vänner inte umgås med varandra och du gärna vill göra något med alla.


    Sen är det väl upp till dem om de vill spexa till det lite :)

  • Yarrow
    Oktoberbrud2010 skrev 2010-09-09 12:41:48 följande:
      hmm bra idé Yarrow, den ska jag fundera vidare på....  kanske skulle bjuda in några tjejer som jag gärna skulle vilja umgås med lite mer. Vi känner varandra bara superduperytligt genom att vi har setts på träffar vi ordnat genom ett internetforum....  Eller verkar det konstigt?!

    Det tycker jag inte. En vänskap måste ju börja någonstans och är det personer som du tror att du skulle vilja vara vänner med i framtiden är det en superidé!

Svar på tråden Ville väl bara få skriva av mig lite....