• På rosa moln

    Ville väl bara få skriva av mig lite....

    Förstår hur du känner dig, var i samma situation som du för några år sedan och mådde väldigt dåligt över det. Har fortfarande inte speciellt många vänner, men känner mig inte längre ensam för de jag har är desto bättre och framförallt så har jag min mött den stora kärleken i min underbara pojkvän.

    Jag vet att det är betydligt lättare att säga än att göra, men försök att se mer till det du har än det du inte har... Du har en pojkvän som jag du förhoppningsvis älskar väldigt mycket och som förhoppningsvis älskar dig väldigt mycket tillbaka. Det skulle jag ha gjort vad som helst för att fått uppleva för några år sedan. Sedan så verkar du ju ha en underbar vän åtminstone, finns de som inte ens har det. Kom ihåg att en riktig vän är så mycket mera värt än 100 ytliga. Dessutom så kan allt förändras, att du känner dig ensam nu betyder inte att du alltid kommer att göra det.

    Kanske kommer du inte att få den möhippa som du drömmer om, men jag tycker att du och din tärna ska hitta på någonting ihop i alla fall - åk på spa tillsammans eller någonting som du tycker om, livet blir väldigt sällan bättre för att man sitter hemma och mår dåligt (tro mig, det har jag redan provat så många gånger utan framgång)... Skickar en stärkande kram!

Svar på tråden Ville väl bara få skriva av mig lite....