• Loppansson

    Inbudan utan barn!

     


    4Juni2011 skrev 2010-10-20 08:31:35 följande:
      Det var ingen som blev sur på er och inte kom? Min mamma tror att folk kommer ta illa upp och inte vill komma..

    Jag har faktiskt aldrig varit på ett bröllop där barn varit "välkomna", och då har jag och våra vänner barn ( de flesta av oss iaf) och aldrig har vi tänkt att det varit konstigt el fel att inte barn är välkomna!! och nu när vi gifter oss till sommaren så ska vi oxå självklart ha ett barnfritt bröllop.
    och vi kommer att skriva något liknande med "vi älskar våra barn men denna dag och kväll vill vi fira i vuxet sällskap"

  • Loppansson

     


    4Juni2011 skrev 2010-10-20 08:44:44 följande:
      Skönt att höra...Men de inbjudningar ni fått tidigare har det stått att det bara är vuxna eller har det räckt med enbart de vuxnasnamn på inbjudningarna? Känns som att det blir så mycket text på inbudningskorten...Kommer ni skriva så på allas inbjudningar eller enbart till de som har barn?

    På de flesta av inbjudningarna vi fått har det stått klart och tydligt att barn inte är välkomna , i andra fall så har det förmodligen tagits förgivet att det är en fest utan barn. det blir inte så mkt mer text , bara en rad extra, och hellre en rad extra för att inte behöva ha kompisar som inte kan slappna av och festa loss för att dersa barn är med. Vi vill ha ett dunder partaj ju!! :)

  • Loppansson

    vi kommer att skriva lika inbjudningar till alla oavsett om de har barn el ej.

  • Loppansson

    Jag var med på ett bröllop som barn då min faster gifte sig, det var ett nyktert bröllop ingen alkohol alltså. De andra bröllop som var då när jag var liten, var jag inte med på.  Det är väl olika från par till par hur de vill göra och hur de gör, men för oss är det självklart att det ska vara barnfritt. Och kan man inte skaffa barnvakt vilket jag personligen kan tycka är märkligt om man får en inbjudan långt innan så tycker jag att man bör kunna skaffa en. Men hård och krass som jag är, så kan man inte skaffa barnvakt så får man väl stanna hemma då, för på mitt bröllop vill jag inte ha barn... men vill man ha det så är det ju toppen! :)

Svar på tråden Inbudan utan barn!