• 1700tal

    Inbudan utan barn!

    Måste säga att jag tycker det här med/icke barn är SÅ knepigt. Jag blir så förvånad över alla här på forumet (inte bara denna tråd) som tycker det är en självklarhet att kunna välja bort barn. Nån skrev att denne aldrig varit på bröllop där barn varit tillåtna.

    Själv har jag aldrig varit på ett enda bröllop (eller nån annan stor släktfest heller) där man uteslutit barn och jag tror faktiskt, helt ärligt, att det skulle ta fyr i helsike bland våra långväga släktingar om vi sa att deras barn skulle stanna hemma! De flesta skulle inte kunna komma och barnen skulle bli jättebesvikna. Jag gick ju själv (som liten) på de pars bröllop vars barn jag nu isf inte vill ska komma när det äntligen blivit dags för mitt eget bröllop.

    Observera att det här INTE är en moralpredikan eller ans ett förespråkande av barn på bröllop (förstår absolut fördelarna med att inte ha med dem). Det är inte så jag menar.. Jag bara leker med tanken att göra likadant själv. Och den tanken känns väldigt läskig! Kok stryk väntar av mina äldre syskon som drogs med mig på alla tillställningar (och deras bröllop) när jag var en liten irriterande plutt..

    Men ni som nu undanber er barn på era bröllop - fick ni själva stanna hemma från bröllop tills ni var 15 eller 18? Bara nyfiken.

Svar på tråden Inbudan utan barn!