Inlägg från: Milla 1979 |Visa alla inlägg
  • Milla 1979

    Augusti 2011 - del 2

    Hej alla glada augustibrudar!
     Ska gifta mig 13 augusti i år och hoppas jag får hoppa in i denna tråden. Vi hade tänkt ha ett litet intimt bröllop med de närmsta, men det verkar dra iväg ändå. De "närmsta" blir upp mot 50pers så det blir inte så där litet och mysigt som vi hade tänkt det från början... Men det blir nog bra ändå! Vi ska inte ha någon fest utan direkt efter vigseln,  som är kl 13.30 i ett litet kapell, blir det mingel med mousserande och lite tilltugg med släkt och vänner. Efter det bär det av hem till oss med familjen, föräldrar och syskon  med resp.

    Var i väg igår med mamma och svägerska för att kolla klänningar, slutade med att jag beställde en! Fick lite panik eftersom jag hade tänkt köpa en kinaklänning och bara vill kollade vad jag passade i. Men jag har inte sett någon sån här klänning på nätet och kände att det blev lite stressigt. Buiksägaren sa att jag behövde bestämma mig igår eftersom hon hade stängt fram till onsdag och leverantören behövde beställa senast måndag för att hinna leverera.Vilken PANIK!!! Alla butiker behövde 3månader för att leverera, vilket jag inte hade en aning om... hur ska man ha det?
    Så nu sitter jag här och försöker övertyga mig om att det blev rätt klänning. Hade fruktansvärd ångest igår kväll, men känner mig lugnare idag när jag kollat på bilderna igen.
    Vet inte om jag ska visa min sambo klänningen eller om han ska få hållas på sträckbänken. Hur gör ni?

  • Milla 1979

    13 augusti verkar vara ett popuärt datum. Hade först tänkt den 6.e men vi är så sent ute att det inte fanns några tider kvar den dagen.
    Min klänning är en kort "fodralklänning", med en cape (i slöjmaterial) till som jag ska ha i kyrkan och troligtvis lite på minglet.  Har ju lite kurvor på fel ställe och kände att det var skönt att "gömma" sig lite i den. Man anar bara konturerna under. Förhoppningsvis går jag ner några kilon innan så känns det nog perfekt!  Ska se om jag kan lägga upp en bild senare. Funderar nu bara vad jag ska ha för frisyr, har kort hår och vet inte om jag vill eller orkar spara ner så mycket nu i sommar.


    Helena brud 20 aug skrev 2011-05-08 21:32:33 följande:
    Hur gör man eg, min kjol är ju liksom draperad, nu är den ju nedknyckladr i klänningpåsen och blir ju rätt skrynklig, tänkte faktiskt lämna in den på kemtvätt i samband med att de syr om den, men sen då? Ha den fritt hängande? Köpa ångstrykjärn : D ?
    Tror du inte att de stryker den när du lämnar den på kem?
  • Milla 1979

    Hade tänkt att lägga upp en bild på min klänning, men jag får det inte att fungera. Blir så trött, undrar vad jag gör för fel...

    Angående tårta så ska vi ha två olika sorters cheesecake till middagen med de närmsta. Till minglet tänkte jag minicupcakes. Hoppas bara att jag får lite hjälp med dem...


    Vet inte heller vad vi ska ha för psalmer, vill ha fina men ändå korta. Har problem med in- och utmarshlåtar, vi har bestämt att inte ta någon av de traditionella. Men det finns FÖR mycket att välja på. Någon som har tips?


     

  • Milla 1979
    bumbibjörn skrev 2011-06-19 07:35:24 följande:
    Liten fundering ang OSA vi har det den 27 juli alltså en månad innan, och det börjar kännas sent... Verkar som flera av er agustibrudar redan har OSA. Har ni några tips till en som har sent OSA?
    Vi har OSA 27 juli, gifter oss 13 aug, börjar oxå fundera om det var så smart att ha det så sent... Fattar inte riktigt hur jag tänkte där. Det är knappt några som har svarat. Får väl se om vi får ringa runt och fråga om några veckor. Vill ju gärna ha läget under kontroll ganska snart.

    Känns inte som vi har nånting klart överhuvudtaget. Skulle ha ett litet bröllop men det känns som det har blivit större. M2b har först igår fattat att det är en MASSA detaljer som ska ordnas. Tror att han trodde att det ska vara som ett vanligt kalas.
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2