Inlägg från: Pinkgrape |Visa alla inlägg
  • Pinkgrape

    Augusti 2011 - del 2

    Skumboll skrev 2011-03-31 18:39:43 följande:
    Nä, då blir det förstås lite svårare. Funderat på dahlia? Den är ju lite lik...
    Jo, jag har funderat på det, men är inte överförtjust :P
  • Pinkgrape
    Sassabrassa skrev 2011-03-31 19:49:50 följande:
    Var på testmake idag. Konstaterade att Nej det där sköter ingen annan än min syster.
    Kan irritera mig så på sminköser och frisörer som står och babblar och tycker att allt är sååå fint och ooooh så snyggt. Det var inte snyggt. Punkt slut.
    Men men nu har jag gjort det iallafall och en del tips som jag kan använda fick jag. Men det blir min syster som sminkar mig på den stora dagen. :)
    Hon vet vad hon gör och hon vet vad jag passar i. :)
    Haha jag tycker det är modigt av dig som ens gick på testmake :P Jag tycker inte om när andra sminkar mig, så kommer göra det själv med hjälp av syster på dagen till ära.

    Vad skönt att du har sånt förtroende för din syster iaf :)
  • Pinkgrape
    ClaraH skrev 2011-04-03 10:08:07 följande:
    OK, då finns det en lösning i alla fall. Som det ser ut just nu kommer jag inte att veta hur brudbuketten ska se ut. Jag har överlåtit inköpet till min blivande, men jag har visat honom lite inspirationsbilder.
    Oj, vad modigt av dig :D Men vad skönt att du har sådant förtroende för honom iaf och att han vill :) Min blivande skulle totalvägra :P
  • Pinkgrape
    Beautiful Disaster skrev 2011-04-03 22:47:50 följande:
    Gud vad svårt med bukett! Någon som har tips på en bukett när man har tema guld, svart och vitt?
    Jag tänker ju direkt något sånt här, fast med guldband i blommorna. Man kan ju blanda svarta och vita kallor också. Kanske lite tråkigt, men det borde ju passa färgtemat iaf :)



  • Pinkgrape
    SnartFruSir skrev 2011-04-05 16:34:31 följande:
    Jag kan väl helt ärligt säga att jag tagit en rejäl paus från allt planerande. Det kom ett badrum i mellan. Så nu har vi varit runt och köpt duschväggar och jadda jadda. Men nu är vi experter på golvstående toaletter med väggavlopp och helkromade takduschar - men oj vad mycket tid det tar.

    Samtidigt känns det väl inte som att det är någon katastrof att bröllopsplanerna ligger på hyllan. Jag ska försöka ringa bageriet för att prata om tårtan, men det är 4, 5 månader kvar så vad kan hända? Är det semesterstängt får vi väl gå till ett annat ställe.

    Mitt enda framsteg är att jag hittat mina bröllopsskor. Just det. vi funderar på att fira bröllopsnatten hemma istället, enbart för att slippa förflytta oss från hotellet och hem dagen efter... Är det höjden av lathet eller? jag vet inte hur vi skulle hinna med att checka in och ha väska för kläderna, och klädgarderober och dylikt på plats. och visst, det finns taxi hem men då undrar jag om vi inte får en lugnare och mer harmoniska start på vårt nya liv om vi börjar hemma.

    Hur tänker ni andra?
    Vi lutar åt att spendera natten hemma. Dels med allt det där med kläder och hur smidigt det skulle vara osv. Dels för att vi har betydligt närmare hem från festlokalen (ca 2min promenad) än vad det är till hotellet. Dessutom måste vi upp morgonen efter och städa lokalen. Inte direkt hur jag hade tänkt mig att dagen efter skulle starta, men vi har inget alternativ.
  • Pinkgrape
    Humlan66 skrev 2011-04-06 18:26:28 följande:
    Nä asså jag köpte ju en kinaklänning som inte blev som jag trodde, och här hemma blir det tydligen för dyrt att sy om den. Så det va billigare att försöka sälja, men inte ens det verkar ju funka
    Nu sitter jag på Div siter och letar en klänning till som jag ev kan använda mig av och helst enkelt sy om den jag har så jag får ihop drömklänningen.. Envis j*vel jag hihi
    Men vad tråkigt :/ Hoppas att du ska lyckas få en klänning du är nöjd med snart då! :D
  • Pinkgrape
    Sassabrassa skrev 2011-04-07 17:18:08 följande:

    Nu har jag och svärmor varit hos sömmerskan och provat klänningen. Beställde ju klänningen från Kina och sömmerskan tyckte att vissa detaljer var slarvigt gjorda. Men de ändrar hon på. Kommer bli kanonfint.

    Det sömmerskan gör är att fixa till kanten på slitsen. Hon draperar också slitsen lite högre upp för att få det slätare vid magen. Hon tar in en hel del i sidorna på klänningen. Har bestämt mig för att inte ha någon underkjol eller möjligen en liten liten en.
    Sen tar sömmerskan givetvis upp den i längden.

    Vad tror ni?
    Svärmor tyckte att klänningen var fantastisk. Och hon brukar vara ärligheten själv. :)


    Tycker det var fantastiskt fint :D Jättevacker!
  • Pinkgrape
    Ankie och Jocke skrev 2011-04-12 15:13:10 följande:
    Samma här! Ska börja nästa vecka och skicka dem senast den siste april är det tänkt men så har arbete och sonens op kommit emellan så vi får väl se när de kommer ut. Ska dock inte gifta oss förräns den 27 augusti och de långväga gästerna har fått STD redan.
    Men då förstår jag definitivt att ni skjutit på det lite. Jag tycker ju inte att det är SÅ bråttom egentligen. Alla vi ska bjuda vet redan om det, men det skulle ändå vara skönt om de kom iväg före maj, då vissa av gästerna åker bort i maj och inte kommer hem förrän i juni. Skoj om de hann se inbjudningarna innan :P

    Vi ska dock inte göra egna kort, utan kommer beställa färdiga, då vi hittat ett som vi båda gillade :)
  • Pinkgrape
    Humlan66, usch, jag känner verkligen med dig, ja er. Måste vara otroligt frustrerande att hans mamma beter sig sådär. Jag tycker inte alls att det låter konstigt att ni bor tillsammans, klart att han vill ha ett jobb innan han packar ihop och flyttar. Nej, riktigt tråkigt och jag hoppas verkligen att hon ska ändra inställning snart. Hon borde redan gjort det, ett förhållande som varat i 10år tycker jag känns väldigt seriöst, även om man nu inte råkar bo tillsammans. Jag vet de som bor på samma ort, har barn tillsammans och är väldigt seriösa par, men som ändå inte bor tillsammans. Man kan ju inte riktigt mäta ett förhållandes seriös-grad med det :P
Svar på tråden Augusti 2011 - del 2