Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM - åh, åkte de så långt, vad härligt! Nä, fronten satt väl inte på (åh herregud, minns hur stökigt syrran hade det på sitt rum, man fick knappt upp dörren!) men om den gjorde det så hade den ju fina blommor! Och fler och bättre rum. 

  • nennesjuttioåtta

    hörrni, vad gör man med post som kommit till oss men som inte vi ska ha eftersom den de är adresserat till har flyttat för länge sen?

  • nennesjuttioåtta

    notera att vi inte leker med Nancy om nätterna, hon åker ut med röven före i snön. Men kattluckan piper till några minuter senare och så är det igång igen. Och så går man upp och så sitter hårbollen i hallen och stirrar tyst på en. 

  • nennesjuttioåtta

    BS – frusna katter borde gå i ide. 


    Oh jaaa visst är det vackert ute? Synd bara att dimman (och även lukten) från pappersfabriken ligger tät. Det gjorde den dock inte när jag gick en promenad (jag vet, jag är förvånad och lite stolt själv), det var nog bra tajmat det.

  • nennesjuttioåtta

    men dra mig baklänges på en kvast – hellou zozo!

  • nennesjuttioåtta

    mugglan – ja jag blir bara förvirrad när de blandar in nuppa mitt i allvaret. Tack för förklaringen.

  • nennesjuttioåtta

    telis – jag vinkade av honom i förrgår när han, citat, skulle utforska kulturen på Ibiza med Liam och Cewin. Han är så intresserad av historia den gossen.

  • nennesjuttioåtta

    zozo - uppdatering från 2008 eller?

  • nennesjuttioåtta

    Vågar knappt in idag, antar att det är dåliga nyheter att PB inte är inloggad. Usch, fy fan vad tråkigt och ledsamt!


    Vi ska snart på firarfika på mannens jobb, Pricken ska tydligen sova en gång till bara. Slöfock. Men det var bra för då hinner man ju ut med vagnen i bilen, packa och piffa sig.


    Åh jag vill också åka spark! Det är härligt, särskilt när det är ultimata sparkföret så det går undan! När vi var små åkte vi mycket spark, ibland även utför snöhögarna. Funkade sådär. Tur att det var mode med lappmössor då med bautastor tofs, annars hade jag nog slagit ihjäl mig.  


    Snigel – Jag vet, det blev mer och mer overkligt ju närmre BF jag kom, och än mer overkligt efter BF eftersom han aldrig ville komma ut. Förstår känlslan! Och jag hade ju aldrig några förvärkar heller (helgen före bf inbillade jag mig att det krampade lite men så här i efterhand var det nog ...bara inbillning). Men ut kommer de! Och jag blev också bortdomnad i skinnet, helskumt. Fast mer runt mitt hål som blev när magen sa PLOPP.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!