• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Mugglan, jag har haft väldigt svårt för Mona Sahlin länge, långt innan hon blev partiledare. Jag har spontant väldigt svårt att sätta fingret på varför, dels har det något med hennes framtoning att göra tror jag (och det handlar inte om att hon är auktoritär, jag gillar auktoritära kvinnor ). Sen upplever jag att hon misslyckats i denna valrörelsen med att tala om vad hennes parti egentligen VILL och inte bara vad Alliansen gjort fel. Jag tycker att redan när hon valdes kändes hon passé och hon har inte gjort ngt som förändrat den känslan hos mig. Sen är jag inte världens mest insatta Mona-expert, men det är nog mina skäl till varför jag inte gillar henne.

  • kängu

    Sen kan jag hålla med om att det inte finns några solklara kandidater som kan ta över efter henne...

  • kängu

    Vissa gillar Mona, andra gillar henne inte helt enkelt


    Smaken är som röven, klöven!!

  • kängu

    Hej på er!


    Idag är det lite ledsna miner hemma hos oss då min syrras älskade katt blivit påkörd inatt Fy fabian vad det är jobbigt när husdjur dör


    PB, härligt med nya pannan!!


    Snorkis, skönt att söndagen gick bra.


    Hoppas att ni har en supermysig vinkväll nu som är iväg!!


     

  • kängu

    Läser ikapp...


    Snigeln, det är INTE kul att leva på lite pengar. Vi har ju gjort det nu i 1,5 år (jag har haft lägsta föräldrapenningen då jag pluggat innan Ru kom) och dessutom försökt snåla på dagarna. Det är skittråkigt, men man vänjer sig... Nu efter jag jobbade fick jag upp min föräldrapenning men har ändå inte haft det så fett i och med att vi försökt snåla som sagt. Men å andra sidan gör man inte åt så mycket pengar när man är föräldraledig...


    Tinga, välkommen tillbaka, jag har saknat dig Hoppas att ätandet kommer igång igen och att ni slipper nya kräkepisoder på ett tag. Ha det alldeles alldeles underbart i London!


    Klockis, fy din situation just nu låter vidrig Tänker som Ore, kan du få ngn som borgenär så att du kan behålla stugan själv? STORA kramar!!

  • kängu

    Snigeln, glömde säga att fy fan vad tråkigt med din mamma. Jävla skit cancer så många jag känner har drabbats. Jag önskar verkligen att ngn snart kunde komma på ett vaccin eller dyl mot alla sorters cancer. Jag tänker på dig och din mamma, hoppas att behandlingen går så bra som den kan göra. KRAAAAM!!!

  • kängu

    Just det, innan jag fick Ru pluggade jag ju i 4 år och tog inte fullt studiemedel. Så nu är jag rätt trött på att ha låg inkomst Min svärmor höll på att baxna häromdagen när hon fick reda på vad jag får ut varje månad...


    Tack alla för era katt-sympatier förresten, det värmde mig och kommer värma även syrran när jah berättar det för henne

  • kängu

    Snigeln, min mamma hade misstänkt livmodercancer för ca 2 år sedan. Det slutade med att de tog bort livmodern då hon hade förändringar där som inte spridit sig. Väntan på det beskedet var fruktansvärt jobbig så jag har tänkt på dig mkt under er väntan. Jag har bara min mamma så jag är så rädd för att hon ska försvinna "för tidigt". Det låter ju ändå positivt för din mamma att det inte spridit sig och hellre att det går in med förebyggande åtgärder så att säga än väntar och ser, även om behandlingen förstås är jobbig. KRAM igen!!

  • kängu

    PB, var är du vännen?? Vi blir oroliga!! Hoppas så att det bara var en nidis! KRAM!

  • kängu

    Jag var på PoP och handlade idag med den där 20% checken. Handlade mycket så då blev det ju stor skillnad! Jag hade def. gått tillbaka och bett att få rabatten Telis!!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!