• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Dags för lite tramsig fredagshumor!!




    och SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL på er!

  • viktualia

    AM och MSW - men det gäller inte för vänlistor som man använder för att sortera vännerna.. jag lyckas inte på något sätt, trots idoga försök. En hel grupp funkar dock på det sätt som AM beskrev!

    Nenne - Oreostopping lät himmelskt!

  • viktualia

    Vänlistor använder jag för att blockera en massa hangaround-vänner från info om mitt liv och bilder på E.. ..

  • viktualia
    fru AM skrev 2011-08-19 13:27:03 följande:
    Hangaroundvänner tänk den som ändå hade det På FB är alla lika för mig - men jag blir inte vän med vem som helst.
    suck...  har en lista för dem som bara ser min profil och inget annat.. sen finns det en exklusiv skara som ser bilderna på Trollet... plus div andra listor hit och dit... så går det när man har ett väldigt brett kontaktnät av folk som verkligen är bekanta och inget annat... (japp, jag har försökt slänga ut folk, men fånigt nog addar de mig igen...)
  • viktualia

    Ser på fejjan att Cicci verkar fira och ha det bra!

    Ego - lyssnar på skvalande regn som pågått sen lunch... och planerar höstens semester... Kap Verde och all inc är nog idén...

  • viktualia

    Vinkar till Porchez och fortsätter undra hur världen kan missa en så go människa som dig!! Var är de vettiga herrarna som förstår att uppskatta dig?!? *mysko*

  • viktualia

    Snorkis - håller handen!! Här är det första riktiga vardagen i Vickanfamiljens liv imorgon... Trollet ska vara på dagis heldag, fast maken tänker hämta ganska tidigt. Just nu vägrar dock sonen somna och dessutom har han skumma utslag på kroppen... så kaxigheten här är sådär... ingen stormande oro, mest svårt att greppa förvirringarna..

  • viktualia

    Heja Snorkis!!!  Sova mycket med bebis känner jag igen! hihihi!

    Ego - hade en - för att vara Trollet - misärnatt... illvrål 40 + 20 min. Lämnade en olycklig son på dagis imorse och när maken hämtade honom visade det sig att det tagit tid innan Trollet hade somnat vid lunch.. och gissningsvis har personalen fått kånka runt på ett halvt olyckligt Troll... men men... det känns lagom oåterkalleligt detta... men nån nytta gjorde jag INTE på jobbet idag... ehum...  jag är inte särskilt olycklig, bara väldigt förvirrad!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!