• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten: lycka till med visningarna!

    Klockarbol: kul med ett livstecken.

    Koko: tack för kramen!

    Nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig för nästa lunchdejt.

  • muggles
    snaily skrev 2011-05-06 12:08:31 följande:
    Hon ligger knappt 1,5 kurva under på vikten, så inte katastrofdåligt och längd och huvudomfång helt normalt. Men hon är ju hur pigg och glad som helst för övrigt och utvecklas helt normalt.

    Helst skulle jag vilja att någon sa att "hon är helt normal, en del barn är bara så där smala helt enkelt", men det är ju ingen som kan veta. Men nu gör vi förändring i taget och testar min mjölk- och äggfria kost först och börjar kanske med lite smakisar också.
    Men där har du ju svaret! Hon är normal skulle jag säga, om än lite smal. Det finns bebisar som är ovanligt knubbiga och bebisar som är ovanligt smala och så allt där emellan. Försök att inte oroa dig. Om hon äter, sover, skiter och verkar glad så har hon det bra. Kram!
  • muggles
    Lapinette skrev 2011-05-06 12:35:18 följande:

    Snaily och Smint - tackar ! Och Gotland närmar sig ... !!! Snaily, har ni flyttat eller är det på gång?


    Ser att ni pratar dialekter. Rent generellt tycker jag om alla ... fast jag ska väl erkänna att jag har lite svårt för skånska (inget illa menat till er som pratar det).

    Har varit inne här och tjuvkikat (samt på fb) för att just ha koll på Ada och Beda men sett att de fortfarande är kvar i mugglans mage. Vilket datum är bf?

    Och om jag ska uppdatera er om vår köplats så är den numera no 30.


    BF 3/6 och är nu i v37...

    Tjohoooo till köplatsen!
  • muggles

    Usch då, är vi rekommenderade på FB - det kommer ju att sprida sig som en löpeld, så intressanta som vi är Då får vi bli ännu mer hemliga då...

    Piggelin: usch då för kräks! Keep me posted...

    Smint: hoppas din mamma kryar på sig!

    Cicci: såg du förresten min inboxning för ett tag sedan...?

    Jag tror jag har toppat med att få hemorrioder (stavn?), keep it coming liksom

  • muggles

    Nu är det 2 st som rekommenderar den här tråden... Jag sa ju att det skulle sprida sig. Fan vi kommer att få ett gäng nya smygläsare helt klart.

  • muggles
    FruCicci skrev 2011-05-09 10:45:01 följande:
    Bra skrivet AM, verkligen!! Impad!

    Grattis till Prinsen som fyller 4 år idag!
    Otroligt att tiden får så fort!
    Ja jag kommer ihåg när Vänner skrev att de åkte in till förlossningen och sedan väntan väntan på rapport (inte lika live som nu för tiden). *nostalgisk*
  • muggles

    TUL idag: 2,8 + 2,9 kg och gott om fostervatten som vanligt.

  • muggles
    Tillbaka från BM. Nu har SF-måttet stuckit upp till 45cm(!) på en vecka (40,5 för en dryg vecka sedan). Egentligen ska kurvan plana ut nu men min sticker uppåt brantare vilket BM reagerade på. Hon ringde tom läkaren som gjorde UL i onsdags för att fråga honom en extra gång. Dessutom har mitt blodtryck stigit ytterligare (men ingen äggvita, så ingen havandeskapsförgiftning). Karpaltunnelsyndromet är värre, samlar jättemycket vatten - känns sammantaget som att min kropp börjar säga ifrån...

    Min BM menade iaf att det kunde absolut vara läge för igångsättning nästa vecka, bara tappen är någorlunda mogen. För barnens del spelar det ingen roll om de kommer redan nu, och hon tyckte absolut man skulle ta hänsyn till hur jag mår. Hon är väldigt bra!

    Så håll tummarna tjejer att min tapp är förkortad och förmjukad på måndag när doktorn ska titta (och ev göra en hinnsvepning el åtminstone pilla på den för att irritera den lite tyckte BM). Tänk om vi faktiskt får träffa A och B nästa vecka?! *längtar*
  • muggles
    FruCicci skrev 2011-05-13 15:09:46 följande:
    Mugglan, du har varit så sjukt "duktig" som har genomgått en tvillinggraviditet såååå läääänge, jag är så imponerad. Sen humöret oftast på topp på det, du är grym.
    jag sällar mig till skaran även jag och hoppas att ni hela familjen får möte de underbara små bebisarna nästa vecka och att allt kommer gå bra!

    heja heja tappen nu och hela härligheten Mjukna mjukna Mjukna nu för fabian!

    KRAM

    FREDAGS SKÅL!
    Tack det var jättesnällt sagt. De sista två veckorna har varit ganska jobbiga faktiskt. Vet inte humöret varit precis på topp men maken säger att jag klagat väldigt lite iaf.

    AM: BM tyckte jag skulle fundera på hur länge jag vill stå ut om tappen inte är mogen (dvs fundera på om jag då vill ha snitt). Men det känns väldigt långt inne att välja snitt nu då båda ligger med huvudena neråt. Å andra sidan - i värsta fall går jag till v40 och är tappen inte mogen då heller... då blir det ju snitt iaf. Svårt.
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!