• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fossing77 skrev 2011-02-26 09:34:56 följande:
    MEN! Jag kom på en sak till! Någon måste ha lurat i alla karlar något när det kommer till sex! Som tjej vet man ju ofta ganska mycket om sina tjejkompisars sexliv, i alla fall i formen av hur ofta det sker. Killar pratar nog inte så tror jag, för Calle är fortfarande vid 33 års ålder övertygad om att alla andra har sex minst varje dag och helst ett par gånger extra på helgen. Om jag hävdar att så nog inte är fallet så tittar han på mig som om jag sagt att jorden är platt Flört Mörkar killarna sanningen för varandra eller väljer de att säga så bara för att kanske få till det lite oftare själva? Nåt att fundera på.... Flört
    Härligt skratt så här på lördagsmorgonen.

    Sweet - spännande med tant/icke tant! Har följt på bloggen hur jobbigt och dålig lilltjejen varit. Skönt att det verkar över.
  • Lapinette

    Telis - är du också här inne och kikar efter AM ! Såg att paret vi ska ha på middag ikväll var på samma tillställning.

  • Lapinette

    Just det! Piggelin - hoppas dagen blir lika underbar som ni hoppats! Grattis!!!

    Och så får jag inte glömma att en väninna fyller 40 år idag ...

    BS - perfekt kommer den inte att bli men vi gör så gott vi kan.

    Telis - här kommer menyn. Såg något om lantchips med creme fraiche och löjrom till skumpan i SvD idag och tänkte nog prova det. Sen blir det sparris med parmesan, basilikaolja och paprikaolja à la Rolfs Kök. Därefter kör vi halvåtta hos mig - torsk i gömma och till sist blir det favorit i repris, limemarinerade jordgubbar (om vi hittar några) på vit chokladmousse med en bädd av digestivekex.

    AM - verkar fortfarande lida av sviterna från igår .

  • Lapinette

    Ja, världen är allt bra liten. Har nu tagit en paus i matkokandet. Väntar på att paprikan i ugnen ska bli svart så vi kan göra såsen till sparrisen. Allt som ska i knytena (torsk i gömma) är förstekt och hackat och bordet är dukat. Ska bara fixa till mig själv och sen ta tag i det sista.

    AM - låter superhärligt att få vara uppklädd och äta en massa god mat - me like!

    Smint - låter som en god middag. Citronmousse ... mums!

    Själv blev jag så glad när jag upptäckte att jag hade vitchoklad med lime kvar i kylskåpet och exakt rätt mängd till den vita chokladmoussen. Jordgubbar hittade jag och de ligger nu och drar med lime och honung. Har även provsmakat chips + creme fraiche och löjrom. Tyckte nog tyvärr att löjrommen inte riktigt kom fram, ska ta en större klick nästa gång men det salta smaken passar perfekt till champagnen. Och visst är det tilltugg innan middagen för förrätten är sparris.

    Vickan - härligt med trådlunch! Själv ser jag fram emot vår vin och ostkväll om ett par veckor .

  • Lapinette

    September - vad härligt att ni nu känner att ni kan blicka framåt. Instämmer - vill ha VÅR! Är så trött på snön och kylan.

    Oupsie - tack för filmtipset. Är superdålig på att titta på japansk film. Såg precis en geishas memoarer ... fast den är ju amerikansk men det var så vackert att se de gamla kvarteren i Kyoto och geishor som trippade omkring i frasiga kimonos.

    Annars så steg jag up 13.00 idag ... så bakfull har jag inte varit på evigheter. Har massor av MÅSTEN, så som att städa, handla, läsa japanska och skriva CV och känner mest för att göra INGENTING. Ingen bra kombo.

  • Lapinette

    Tinga - gästerna verkade väldigt nöjda med maten och drycken var det inget fel på heller ... tyvärrr . Har nu varit och mött upp maken (som kom iväg på spinningpasset utan sin fru) och ätit en onyttig pizza på Ciao, ciao. Precis lagom aktivitet för mig idag.

    Inser att jag måste läsa ikapp.. .har Snaily ordnat boende?

  • Lapinette

    Snorkis - låter underbart med en ledig dag. Själv började fundera på om jag skulle hänga med maken till Israel i nästa vecka. Jag har inget att göra på jobbet just nu och känner mig så uttråkad.

    Snaily - gårdagens middag var bäst . Pizzan var så där och det tog alldeles för lång tid att få den ... men jäkligt skönt att slippa laga mat idag. Har även två lime/vitchokladmousse som står i kylen och väntar. Marinerar jordgubbar just nu .

  • Lapinette

    nenne - du får helt enkelt kolla av din puls när du är ute och tränar. Kör du superhårt så du får blodsmak i munnen ligger du nog nära din maxpuls. Annars så ska man ta 225 minus sin ålder men det stämmer inte alls på mig eller så hittade jag den här http://springer.nu/traning/varktyg/rakna-ut-maxpuls/ som stämmer ändå sämre på mig .

  • Lapinette

    Ore/nenne - jag är över 40 och har en maxpuls som ligger något över 200. På houseklasserna ligger jag upp mot 190(jäkligt jobbig klass men inte blodsmak) medan det är lägre på spinningen. Tror det beror på hur mycket man har tränat i sina dar (vill åtminstone tro det  ).

    Och nenne, glömde ju gratta till Vasan!!!! Superstrongt gjort av dig.

    Klockarbol - trist med hunden! En av anledningarna till varför maken inte vill skaffa hund/husdjur. Han vet att mitt hjärta brister. Satt ju och grät här på jobbet när brorsonens kanin blev avlivad. Usch, jag klarar inte sånt där. Det är familjemedlem som har gått bort!

  • Lapinette

    gosnosen - jösses, är det så när nu!!! Åhhh.. vad spännande! Vad skönt att du har mått bra.

    Cicci - ha det så underbart i Dubai. Tror du kommer att klara resan galant med två barn. Min väninna som bor i SF flög med sin två tjejer när de var små, från SF till Stockholm. Om någon klarar en sådan resa så är det du. Fast trist att du inte kommer och dricker vin med oss .

    Själv har jag oerhörda koncentrationssvårigheter idag. Har fått lite mer info (kredituppgifter) av min bror gällande företaget som jag ska på intervju hos och det ser bra ut och så har jag fått iväg ett CV.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!