• MSW

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vinkar till alla! Har bara läst idag och hinner inte kommentera! Har haft en lång dag idag och imorn är det råplugg på förmiddagen och sen hämta A 13.30 och sedan sticker vi till stockholm! Är tillbaka på söndag! Ska nog se till att jag hinner läsa, men nog inte så mycket mer! Men tänker på er!


    Åter till packningen! Ha en bra helg!

  • MSW
    muggles skrev 2010-11-11 10:28:34 följande:
    Jag har döpt våra tvillingar till Ada och Beda Maken tyckte att en av dem måste heta Glenn så det höll på att bli Glenn och Sven också, men jag gillar Ada och Beda bättre. Jag hoppas så att de är friska så att vi slipper ta bort dem, jag vill gärna ha de här barnen! Tänk vilket antiklimax att tro att man ska få 3 barn och så bidde det bara 1 iaf... Men jag är inte villig att ta emot två barn med DS, så krass är jag...
    Såklart.. Ni är juh göteborgare! Har också full förståelse för att ni inte vill ha två barn med DS (särskilt när man har ett syskon man vill ha tid/ork för också)..

    Snaily: Tack, bra jobbat med byrån!


    Koko: skönt att det känns som sjukdomen går åt rätt håll!


    Jag belönar mig själv att ta en pause med lite internet tid då jag var effektiv med första uppgiften! Nästa steg är att läsa lite Jesper Juul...


     

  • MSW

    Mugglan: Denna månaden innebär det varannan-dag-sex mellan typ dag 10-20, men har inte direkt sett några tecken på ÄL, så vi får väl se (bim runt 24:de räknar jag).. Det som är mest positivt med denna månaden är att maken och jag äntligen vill satsa(!!) på att försöka ungefär lika mycket.. Detta är väl tredje försöket, nästa månad blir det ÄL-tester tror jag.. Så att man åtminstone vet att det blir ÄL och ungefär vet när bim kan tänkas bli..


    Men statusen nu är nog att vi kör på tills det tar sig och sen får skolan lösa sig på ena eller andra sättet..


    Nu ska jag nog sätta på en kopp té och ta mig en titt på den där Juul!

  • MSW

    Åker bil och läser om Juuls syn på uppfostran och självkänsla vs självförtroende! En del låter självklart, en del ger mig dåligt samvete och en del låter bara korkat.. Så det är väl som det ska! gissar att jag läser den här litteraturen om barndom/barnuppfostran på ett helt annat sätt än kursarna utan barn! (-----) mugglan: kör nog din stil, och läser inga böcker.. Det jag tycker är mest jobbigt är att jag tänker så mycket på vad andra tycker om hur jag hanterar olik saker.. Det är väl "bara" att bestämma sig för att låta bli gissar jag!


  • MSW

    Mugglan, det är väl kanske för att man tycker så mycket om hur andra gör man funderar över vad de tycker om en! Jag kan också tänka att det blir bättre när det inte är första barnet och faktiskt har lite egen erfarenhet!


  • MSW

    Ja visst är det förvånande när man får saker gjorda, fast man hela tiden har känsla av att inget händer! Trist att du inte kan komma hem fast du är färdig..


  • MSW

    Blev förresten så himla irriterad på min svägerska härom dagen! De har en son som är tre veckor yngre än A! Och så hade hon sett att min ena syster hade bild på A som bakgrund på sin mobil, och då säger hon till sin son "där ser du, hon tycker bättre om A".. HUR tänker man då? Oavsett om det skulle vara sant eller inte så VAD blir bättre av att man säger så? Sen är det juh taskigt mot min syrra också..


  • MSW

    Piggelin: hoppas att bebben kommer snart OCH att ni slipper magsjukan!!


Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!