• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    lappis - Ja, jag har ju inte gått på ett endaste pass på tre år, så jag tog det som passade bäst (tid/dag/center), men jag har ju inte så mycket att jämföra med. Det är skitsvårt men jag klarar faktiskt av det (förutom första gången när jag stod längst bak och inte såg något), bara det känns som en seger!

    EA - Roliga bekymmer!

  • _koko_

    lappis - Åhååå!

    EA - Ja, men ni bygger ju ett kök!! Jag som precis börjat rita på vår potentiella ut/ombyggnad blir duktigt avis.

    smint - Hua, kräksjukan! Vill inte, vill inte, vill inte! Har inte hört något om det på vårt dagis ännu, men förr eller senare kommer det ju... Jag hoppas dock fortfarande att vi är immuna, har inte åkt på vinterkräksjukan ännu, däremot ett fåtal vanliga maginfluensor genom åren.

  • _koko_

     


    fru AM skrev 2010-11-10 11:10:48 följande:
    I jakten på lådfrontsmåtten hittade jag ett trevligt verktyg för att planera ett kök: www.dynamicspace.com/dynamicspace/de/03/index... (välj svenska och börja skapa)

    Oh, man utgår från vad man faktiskt vill ha i köket, briljant! Tack, AM, det där var ju hur smart som helst!

  • _koko_

    EA - Skit i det, ni har inga förpliktelser gentemot dem och det är ju inga stadshemligheter ni ska stjäla.

    izzie - Kör försiktigt!

  • _koko_

    Åhå, matprat! Salami skulle jag inte ge när de är sådär små (dock inte mer vetenskapligt än att jag själv tycker att det smakar väldigt salt), ost däremot har jag gett. Det är väl så att deras njurar klarar mer och mer salt och att man inte ska salta mat, men ost och leverpastej, korv, etc, som innehåller salt är ok.

  • _koko_

    telis - Ingen vill ju saltförgifta sitt barn, hellre lite för försiktig än tvärtom. Men man säger ju att njurarna är färdigutvecklade vid ett års ålder, vilket måste betyda att de är ganska klara vid 10 månader, dvs de tål rätt mycket salt redan då. Det första båda mina barn tyckte om var karins lasagne, och färdigmat har ju fått otroligt mycket skäll för saltinnehållet (som numera har sänkts ordentligt)! Att de fick smaka var väl en kombination av okunskap hos sambon och lite mer avslappnad inställning...

  • _koko_

    izzie -

    Men, är det redan lunchdags? Åh, kan ingen komma och servera nåt gott??
    Jag borde nog försöka sova en stund också nu när jag inte behöver hämta på dagis. Det var mitt stora problem under hela FL: jag blir aldrig kunna-sova-trött förrän på eftermiddagen, ungefär samtidigt som det är dags att hämta...

  • _koko_

    telis - Tänkte först vad har jag nu outat... Dafgårds microlasagne. Var inte ledsen att du inte visste vad det är.

    telis igen - HERREGUD, man blir ju mörkrädd!! Egentligen blir jag inte förvånad, bara ledsen, så ledsen över att världen inte kommit längre.

  • _koko_

    Grattis astrid! Men menar du att hon kan ha blivit ännu sötare än när jag fick träffa henne?

    Vet inte hur det är med lucia på vårt dagis, måste kollas upp.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!