Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    *spanar*
    Nähäpp, ingen Leffelina. Men hon verkar ha en jobbig husvärd, så snart blir hon väl vräkt från den fina 1:an

    Porchez – gött att se att du haft en bra dag efter en tuff gårdag! Det är du värd!

    Vickan – yeiks! Här rastar jag handbromsen så sällan så den rostar väl igen... Tur det gick bra! Härligt med bröllop, vilken kanondag med vädret! Det verkar det inte bli något bröllop att gå på för oss i år. Synd, jag gillar bröllop!

  • nennesjuttioåtta

    Bs - låter otäckt med domningarna! En släkting till mig har ms (det yttrade sig på ett helt annat vis) och det finns ju jättebra mediciner OM det skulle vara det, men hoppas så klart det är något annat, mer harmlöst! Vilket galet vackert väder! Här var det 31 grader i skuggan före lunch! Jag planterade om lite perenner när Pricken sov på förmiddagen så jag blev alldeles svett. Sen fick han bada i tvättkorgen (tubtrug) och det var inte bara plastgrodor och -fiskar som flöt omkring där helt plötsligt. och så har jag varit hos tandläkarn och lagat en trasig fyllning på morgonen. Yei. Behöver lite hjälp med att äta upp kladdkakecookiesarna jag bakat. Ingen som är sugen? Djurparken har öppnat... Leffelina - kom igen nu, vi är nyfikna på dig! Tinga - tack för surdegslänken! Jag ska ge det en chans, annars ska ju P vara hemma i höst och ha hur mycket tid som helst till att baka på Nu kanske detta inte funkar, hur skrev man radbrytningar nu igen?

  • nennesjuttioåtta

    Hej frullan förresten, det var länge sen!!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Am - tack! jag har Mac och order- och tidrapporteringen var förr i windowsmiljö men jag eh ogillar ju pc så jag tyckte det var en plåga. Eller menar du officepaketet? Där är det ingen skillnad, fast de är ju galna och gör om gränssnittet varje version och byter plats på funktioner och gör allt för att man ska tappa fattningen.

  • nennesjuttioåtta

    Woho!
    Nä, nu måste jag skrubba tunnan från bajs så Pricken kan bada igen om han vill. Han blir så sjukt svettig, alldeles lockig i håret (det har han inte ärvt av mig...)

  • nennesjuttioåtta

    Vilka bra presentFörslag förresten, nästan så jag skulle vilja bli förskollärare bara därför

  • nennesjuttioåtta

    tassar in sent på söndagskvällen. Ska strax lägga mig men åååååh vad jag hade velat varit med igår i humlan! Låter som ni hade det supertrevligt som vanligt! Men vi hade det hett om öronen hemma hos mina föräldrar, sastan i gatan vad varmt det har varit. Så mysigt! Pricken och kusinen kröp efter varandra fram och tillbaka och det var så härligt att se dem interagera med varandra. <3

    Snorkis - varmaste kramar!!!!!!!! Hoppas du får ett snitt asap så psykterrorn är över snart! We want Leffelina! We want Leffelina!

    Snaily - eh vadå, ska man vänja dem vid ersättningen? Det missade vi totalt. (noll koll som vanligt) Pricken fick sporadiskt 2-3 ggr per vecka när jag tränade inför tjejvasan och han blev inte konstig i magen av det. Fast han har iofs aldrig haft problem med magen heller. Har ni återgått till mjölk nu?

    September - vad skönt att knölen försvann!

    BS - hoppas de kollar dig ordentligt!!

    Fru E  - Hur mår du`?

    Är det någon som hört något från Passionsblomman?

    Nähäpp, det är jakg som ska jobba i morgon så det är dags att knoppa nu. Puss på er1

  • nennesjuttioåtta

    hellå
    jag gillar svärmor och mamma men kan ändå störa mig fördärvad på dem båda.  

    vilken underbar bild på trollet, hahahahaha! 

  • nennesjuttioåtta

    snaily – ah, ja då måste du nog fasa in den om det smakar så illa. 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!