Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne, brukar inte magen synas tidigare för de flesta andra gången? Men är man liten från början och det inte syntes så tidigt första gången finns det väl ingen anledning att det ska synas så tidigt andra gången heller. Måste väl bero på en mängd faktorer hur mycket det syns och hur tidigt antar jag.

  • BrudSommar2006

    Tjoho, grattis September, vad roligt!

  • BrudSommar2006

    Vad det gäller Åhléns ytterkläder så har Iris deras fleecefodrade galonisar och de har hållit jättebra och jag är jättenöjd med dem. I övrigt har jag ingen aning men jag kan absolut tänka mig att testa fler alternativ.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, helt otroligt förresten med alla gravida singelvänninor helt plötsligt!

  • BrudSommar2006

    God morgon. Jag har ett problem med förvaring när man lämnar hemmet. Så här - jag köpte nyligen en ny höstkappa. Jag har nu använt den ett par veckor och fodret i ena fickan har redan gått sönder eftersom jag haft bilnyckeln i den fickan. Jag skaffade också för ett tag sedan en ny handväska. Jag vill inte ha en massa olika handväskor och så ska jag stå på morgonen och skyffla över hela mitt liv i olika väskor beroende på vad jag ska ha på mig i övrigt så att det ska matcha osv, nä, inget för mig, jag har en handväska punkt. Den har jag väl använt någon månad nu kanske och innerfodret har gått sönder redan. Förra kappan gick fickorna också sönder rätt fort, och förra handväskan. Var ska man ha sina saker om man inte kan ha dem i väskan eller sina fickor?? Undrar jag.

  • BrudSommar2006

    Omsan, vad roligt med smygläsaren!

    Gäsp, hundkurs igår kväll och annan hundkurs ikväll, det är otroligt vad mycket hundkursande det blir trots att jag inte har någon hund. Jaja.

    Imorgon kommer svärmor. Vad mysigt.

  • BrudSommar2006

    AM, vaddå, menar du att du är ute och går utan att ha med dig småspik??

    Iris har ingen bra höstjacka har jag just insett. Trodde att vi hade allt men det blir väl till att ta en sväng i affärerna, men när, det är frågan.

  • BrudSommar2006

    Ore, jag tycker många här verkar spara skorna till syskon så det kanske är bra? Själv gör jag det inte, Astrid kommer inte att ärva ett enda par skor av Iris, de har inte alls samma typ av fot och det vet jag ju själv när jag provat ett par skor som någon annan haft på sig att det känns tydligt att det inte är min fot som gått in skon.

  • BrudSommar2006

    Varje gång jag lyfter upp Astrid så tänker jag på de extra 7,5 kilona som Iris vägde vid samma ålder. Inte konstigt att det var tungt. Maken sade härom morgonen apropå att Astrid kinkade lite med tandborstningen att han mindes hur vi fick brotta ner Iris på golvet två stycken för att få på overallen för att gå till dagis, likadant med tandborstningen, hon var så mycket starkare. Astrid räcker det att man håller fast med ena armen typ.

  • BrudSommar2006

    Jag har inte riktigt haft det problemet, att jag inte vetat vad jag ska göra av skorna, för i de flesta fall är skorna ändå rejält slitna efter en säsong. Men det är väl bättre att skorna kommer till användning igen, det finns ju barn som annars kanske blir utan menar jag, om skorna är fina. Ibland är det ju också så att skorna av olika anledningar knappt är använda och då är det ju extra synd att slänga dem.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!