• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    mugglan (igen) - jag hoppas vissa bitar är förhandlingsbara medan andra får jag helt enkelt acceptera för de är vad man "normalt" har.

  • Lapinette

    Fossing - jag vet att jag har det superbra där jag jobbar just nu och det är ju en av anledningarna till varför jag har varit här i dryga 7 år. Kommer och går som jag vill, jobbar hemifrån, tar semester när jag har lust (frågar aldrig någon om lov) och så alla förmåner hit och dit. Sen står det alltid en ros på bordet på Alla hjärtan, imorgon blir det semla, man får en champagne när man har sålt bra, en bok inför sommarsemestern osv. Omtanke kallas det för!

  • Lapinette

    Fossing - för att jag skulle behöva lite utmaningar i livet. Har varit här så länge att jag kan rabbla mina projekt i sömnen. Och om jag inte byter nu så lär jag bli kvar i ytterligare 5 år (minst) eftersom det snart är dags för barn eller tills företaget går i putten (det har varit 10 små negerpojkar här de senaste 2 åren ... nu är vi bara fyra kvar).

  • Lapinette

    Fossing - jag igen! Jag har börjat titta mig om efter jobb och så blev jag uppringd. Så blir det inte det här jobbet så blir det något annat och då kommer jag säkerligen ändå sitta som jag gör nu och tveka .

  • Lapinette

    mugglan - när vi pratades vid i fredags så var jag inte säker på vad han sa så jag bad om att få kontraktet för att få det på svart och vitt och tyvärr så hade jag misstolkat det något.

    Min kollega (den enda som vet något här) sa precis till mig ... men fröken Kanin, du ska ju bara jobba där i 1 år sen går du på mammaledigt så om du inte trivs, tycker du får slita för hårt etc. så är det tills vidare bara under en period. Helt rätt tänkt!

  • Lapinette

    Sorry, har nu helt snöat in på jobbet! Och tyvärr inte gjort vad jag skulle här idag IGEN!

  • Lapinette

    Många företag förhandlar bort övertidsersättning om man får 30 dagars semester men det glömde min nuvarande arbetsgivare bort så när jag jobbar över tar jag ut den tiden ... det brukar handla om en så där 3-4 dagar om året. Bra att ha tycker jag när jag går till frissan, ska med något flyg .. eller som förut vid IVFandet.

  • Lapinette

    mugglan - nej, du är bara normalt ärlig. Ska nu springa iväg och döda lite tankar på pumpen. Ha de!

  • Lapinette

    Halloj i lingonskogen!

    Har sovit som en stock till skillnad mot min blivande kollega som varit sur över kontraktet hon fått . Hon och jag är så lika men ändå inte. Jag lovar inget, tar mig tid, är negativ från start medan hon är impulsiv, jublar och så här efteråt så ångrar hon att hon inte förhandlade om lön etc. Vad ska man säga?  Efter att ha pratat med bror och make så är vi ganska så överens om vad som ska ändras i det men överlag är kontraktet högst normalt (det är ju jag som har ett ovanligt bra kontrakt av idag).

    Apropå imorgon, någon som vill ha sällis från Östermalmstorg?

  • Lapinette

    EA - jag hade bestämt mig i fredags men sen kom ångesten. Man vet vad man har men inte vad man kommer att få.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!