Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Koko, ha, fast dig vet jag vem du är!

    Fast som sagt, det är inte så att jag absolut vägrar att titta in i det nya forumet, jag bara borde inte hänga någonstans just nu och börja läsa ikapp flera dagars prat där är absolut det sista jag skulle må bra av just nu. Jag önskar också att det inte var så lätt att trycka på knappen och titta in här ideligen... Fast jag tror att det är just för att jag är så stressad och knappt vet var jag ska börja som jag tittar in här så mycket just idag också.

    Sedan är det ju så att jag kommer att vara kvar på BT, det har jag ju sagt från början, så det är ju en situation jag inte ville hamna i, det ska ju inte förnekas. Om ungefär tre veckor kommer min överfulla kalender börja se normal ut igen. Kanske blir det då möjligt att hinna med ett ställe till?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, vad roligt, samma ställe som sist men vilken tid har jag inte fått riktigt klart för mig. Vad var det sist? Halv tolv? Tolv? Cicci?

  • BrudSommar2006

    Cicci, ja men då säger vi 11.30!

    Ninnis, jag kanske tar dig på orden så småningom!

  • BrudSommar2006

    AM, jag tror inte att ni skulle vara jättebra som fosterföräldrar men kanske vänta lite tills småkottarna är äldre? Tror man har mycket mer tid, intresse, vilja och möjlighet att ge av sig själv när barnen inte är så krävande längre.

    PB, jag tror ändå att du skulle ge det en chans! Vi är väl flera som sagt det här tidigare.

    Haha, när jag ändå skulle ta mig för och registrera mig på det där andra forumet så godtas inte min mailadress. Ja det om något var väl ett tecken! Så var det med det. Nu behöver jag inte fundera mer på det då för där blir jag ju i vilket fall inte insläppt.

  • BrudSommar2006

    men vad skriver jag för skit, så här skulle det vara, am, tror du inte att ni skulle vara jättebra som fosterföräldrar men vänta lite tills småkottarna är äldre. otroligt.

  • BrudSommar2006

    Jaha, och nu blev allt små bokstäver. Världen är emot mig. Eller i alla fall forumen. Ytterligare ett tecken på att jag inte borde hänga här!

  • BrudSommar2006

    Villemoa, jag tittar ju in regelbundet ändå, har alltid gjort för jag vill ju veta hur det går för en del av er, bland annat håller jag tummarna för Heloise så de blir blå. Däremot har jag ju inte skrivit nästan något alls.

  • BrudSommar2006

    AM, när ska de ta stygnen, eller försvinner de av sig själva? Tror absolut att det kliar när det läker!

    Jag önskar vi bodde större för då skulle jag också tycka att det här med fosterbarn vore intressant, ja fast inte nu då. Att få in en familj med problem att ha att göra med tror jag inte skadar barnen man redan har, bara det inte är en så pass våldam familj att man börjar få ta emot hot osv. Vet ju inte hur vanligt det är.

    Jag ska göra ett nytt försök med inloggningen nu men sedan måste jag verkligen jobba på här idag.

  • BrudSommar2006

    Usch, men, men, det är för en god sak!

  • BrudSommar2006

    Hej Flamman, det är verkligen väldigt sorgligt att livet är så orättvist på så många plan, usch. Vad jag förstår har du själv också fått din beskärda del tidigare om jag inte är ute och cyklar.

    Trevlig helg alla!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!