• Parnassia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hej allihop!


    Jobbar på att läsa ikapp efter en intensiv datorlös helg. Vi har varit på vift och firat två födelsedagar, köpt ny bil och halkat hem på E4:an i gårdagens hemska väder. *puh*


     


    Läste om PB:s kontatkt med AF. Skönt att du fått tag på en så bra människa där! Jag har undrat hur det är med er med tanke på allt man sett på nyheterna om vädret i er region.


     


    Kan också instämma i kokos hyllningar av täckkjolar. Har två! Den ena har jag nästan slitit ut. Världens bästa plagg!

  • Parnassia

    ANg kjolarna igen. Jag har en SKHoop och en Dobsom. Båda är bra. Dragkedjan i sidan gör att man man reglera hur högt sprund man vill ha. SKa man fingå och fryser drar man ner så att sprundet blir kort. SKa man skotta snö kan man göra som jag gjodre idag, ha sprund upp på halva låret.


     


    Jag har varit och fått in spiralen idag btw. Ingen angenäm upplevelse men nu är den inne och förhoppningsvis funkar den perfekt så att det är bra för flera år framöver nu.

  • Parnassia

    BS - ja! Jag tror att det finns mockasiner (om det var det du menade) i stl 30. Jag köpte till stora nyss, på Lindex. Men jag tror inte jag köpte största storleken och då har hon typ 27-28 tror jag. Stora i storlekarna var de oxå.


     


    AM - hur har det gått idag!!??? Och jag säger som Snorkis, vad är det som egentligen hänt? jag har inte riktigt fattat det. Hoppas det gått bra för dig/er!


     


    PB - skönt att ni klarat er! Jag tänkte på ån... Och stackars grannen. Han är måste må jättedåligt. (Han oxå.)

  • Parnassia

    PB och andra - ang fosterbarn. Är ni säkra på att barnet kan lämnas tillbaka till föräldrarna om det gjorts ett "riktigt" omhändertagande enligt tex LVU? Flera i makens släkt har fosterbarn som bor hos dem för gott, som jag förstått det. Föräldrarna har i några fall umgängesrätt men att de ska få tillbaka barnen har det aldrig varit tal om vad jag vet.


    Ibland tas ju även riktigt små bebisar omhand och överlag är det ju svårt för myndigheterna att hitta bra familjer.


    Inget direkt riktat till någon nu, bara mina funderingar, nu när ämnet är uppe.

  • Parnassia

    *fortsätter spamma*


     


    På lördag serveras följande:


    Skaldjurssoppa med morotsjulienne

    och

    Broccolisoppa



    SKa bli så kul att ses!

  • Parnassia

    Oj! Så kan det gå när man klipper och klistrar.

  • Parnassia

    AM - skönt att du verkar nöjd! Men jag undrar hur mycket man kan kräva som hyresgäst egentligen? För det verkar vara det Mr Y har velat göra. När man hyr  tex en lgh, hyr man den inte i befintligt skick då?


    Vickan - det blev en likadan fast typ 8 år nyare. Men det har strulat lite idag. Maken upptäckte att synkningen inte funkar i växellådan så ev blir det ett återköp... Fast vi vill att de ska renovera ist. Vi får se.


    Hur gick det att sluta amma?!

  • Parnassia

    God morgon! Kallt (-13) men vackert idag!


    Dagens I-landsproblem har redan hunnit uppstå: Min spark är slö (och Nej. Det beror inte på föraren.) Kan man slipa medarna? Vad säger Norrlänningarna?


     

  • Parnassia

    Och jag fattar ingenting. Inkentinken. Nada. Noll. Är jag dummare än tåget? Trögare än sirap?


    Jag sätter mitt hopp till att galleriet snart föräras med en bild! Med en informativ bildtext!

  • Parnassia

    Heja PB! Jag skottade i 3 h igår men hann nog klart tror jag. Min taktik var som sin, bort med allt så långt jag orkar. Det är långt till mars om detta ligger kvar och förmodligen fylls på...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!