• kängu

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    ÅH PB, du ska inte känna skam!!!!!! Du är en fantastisk, godhjärtad, empatisk underbar människa som förtjänar allt gott i livet, INKLUSIVE en liten bebis!!!!!! Du har inte gjort ngt fel, du har följt din innersta önskan och livet har spottat dig rakt i ansiktet. MEN det betyder inte att din önskan var fel, eller att du ska skämmas över den, eller dig själv!

  • kängu

    Varför ska en massa massa skit drabba alla underbara människor som finns i denna tråd? Jag förstår det faktiskt inte

  • kängu

    PB, du skriver så att blodet isar sig i mina ådror. Förstår att du mår fruktansvärt dåligt just nu Tänker på dig!!!

  • kängu

    Totalt ego- jag är så himla glad (och ledsen) för att vi fått dagisplats till Ru på vår önskade förskola. Glad för att jag vet att det kommer bli bra där, men ledsen för att vi bestämt oss för att han ska börja i januari och därmed får jag inte vara hemma mer. Nu är det dags att söka jobb av bara tusan mao!

  • kängu

    Just nu lyssnar jag på Ru:s hysteriska skratt i vårt sovrum. När pappa lägger honom är han alltid extrembusig

  • kängu

    Tinga, skit med bråcket!! Men skönt att ni fått en planerad operation snart, även om det är obehagligt när små barn ska sövas. Kram!!

  • kängu

    Oupsie, vad mysigt med en Daisy som räcker ut tungan!!

  • kängu

    Hoppar in lite snabbt för att säga vad härligt Mugglan att du känner dig tillfreds och glad vid tanken på era tvillingar!! Kram till dig!


    Tinga, jag var på en intervju i torsdags för ett vik. som jag innerligt hoppas att jag får. Det är här i stan, så pendlingstiden blir typ 15 min vilket skulle underlätta mycket för oss då maken pendlar 1 timma/väg. MEN (och detta är ett stort men), jag tror inte att jag kommer få det för jag har aldrig jobbat i den typen av verksamhet förut och just i en sån verksamhet måste man vara väldigt väldigt kompetent.... Nu var jag väldigt kryptisk men hojta om du är nyfiken på vad det är så kan jag inboxa dig. Annars finns det en del roliga jobb ute på andra orter, blir ju längre pendling då men jag söker såklart (nästan) allt som kommer ut.

  • kängu

    Kokosen, täckkjol har jag funderat på länge, men tycker det verkar lite jobbigt när man promenerar? Annars har jag ju en person i min närhet som kan fixa bra deals på dylika produkter...


    Nu måste jag stänga av datorn, ska packa ihop mig och sovande Ru och åka till julljusens hemvist. Ha en bra helg!

  • kängu

    Piggis, härligt att mannen kan komma hem så tidigt första dagarna!!


    Jag sitter här och är nervös... väntar på telefonsamtal från det där jobbet jag vill ha. De skulle ringa idag, men vi får väl se.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!