Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Passionsblomman – FÖRLÅT! Jag känner mig så förvirrad. Och fick panik av alla människor man kunde adda, aaah hilfe! Vem är vem? HAHHAHA!
    Nä, nu måste du också gå med. (så slipper jag vara sist) 

  • nennesjuttioåtta

    PB – Min var ju inte värre än några andra härinne, men det räckte till ändå. Oh OH gratis Ninnis! 

  • nennesjuttioåtta

    Ja, usch, han hade det nog värst. Eller nej, inte just då såklart, men nu efteråt. Jag minns knappt något (drogad och smärtpåverkad och hela baletten) och han minns allt.

  • nennesjuttioåtta

    September –oj, men just det! Tack! Har du den och är nöjd? 

    BS – frågar du MIG om sånt, hahahah! Jag har ingen aning. Bor ni på Ski lodge, eller vad nu hotellet heter? Myggfritt?  

     

  • nennesjuttioåtta

    BS btw, har mer eller mindre blivit lovad tidigare igångsättning om det skulle bli så. 

  • nennesjuttioåtta

    Nu köpte vi en babyjogger city micro. Den fälls ihop plättlätt och tre hjul och så. Det blir ju bara en extravagn och på resor och så för emmaljungan funkar ju hur länge som helst

  • nennesjuttioåtta

    Vi halvsamsover också. Tänkte ju innan att han skulle ABSOLUT sova själv. Men jag sov dåligt (eller snarare somnade inte om) när jag skulle gå upp för att amma och sen lägga mig igen. Ingen av oss vaknar när han sover mellan oss, men han somnar i egen säng, eller i vår famn. Hos svärföräldrarna sover vi alla tre i en 120 säng och det funkar bra. Förra veckan (?) var han apgrinig och bökig så då fick han sova hela natten i egen säng och det funkade ju det med. Han är behändig och anpassningsbar . Eftersom han sover först i egen säng hinner vi ju spoona också. hade någon av oss haft sömnighet hade vi nog gjort annorlunda, vad vet jag. Jag hoppas ju ändå att var och en gör det som är bäst för just deras barn, det finns ju ingen defaultinställning på dem, alla är olika.

  • nennesjuttioåtta

    Fru E vad tråkigt att Buster inte fick komma till er!

  • nennesjuttioåtta

    Pricken gillar iaf att bada i sjön, fast igår jublade han inte direkt för då var det lite kallt men han fick en bekymrad min bara. Gråta verkar inte vara hans grej

  • nennesjuttioåtta

    Apropå sulky, (scrolla!) det var inte lätt att välja. Jag var inne på en chicco men den var så grund och pricken för liten för selen så den gled av. Babytravel varp inne på men den tyckte jag var trögstyrd, gick som en kundvagn. Dumt att det finns så klent utbud både här och Falun, Borlänge där vi också kikat. Den vi köpte nu kunde man inte fälla ryggen så långt men vi tänkte ju inte ha den som någon promenad/gå ut och sov-vagn. Det går väl att sälja och köpa en ny isf, haha!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!