• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snaily: jag är också väldigt nyfiken på var din man fått jobb! Så inboxa gärna mig om du vill!

  • fru AM

    Klockarbol: vad tråkigt med er hund!

    Ore: har jag drömt, eller såg jag en fråga häromdagen från dig om att göra smycken? Det låter mycket intressant! 

    Ego: jag har fått för mig att flytta ut Hektor ur sovrummet denna vecka då vi är ensamma, och på så sätt försöka lära honom att sova hela nätter ...  Han tyckte det va rmycket intressant när jag började möblera om i Livias rum men när jag ställde dit hans spjälsäng höll han på att trilla baklänges - han kunde inte förstå att den skulle stå där! Men han somnade där så fint och jag hörde faktiskt inte ifrån honom förrän 04.30. Vi får se hur det fortsätter ...

  • fru AM

    Ore: Jätteroligt om du vill!!
     Då måste jag verkligen se till att få bort den oindetifierbara fläcken från servitörsspillet så att den går att använda igen! 

  • fru AM
    Ore skrev 2011-02-28 11:21:14 följande:
    AM igen: Med "klura på det" så tänkte jag alltså att jag skulle kolla litet i mina fina tidningar efter vad det är jag skulle vilja göra, för att hitta en bild att visa dig så att jag kan få ett hum om jag är någorlunda rätt ute... Och sedan kommer jag nog behöva litet hjälp med färger o.s.v.

    Men att döma av det superläckra halsbandet du fick i morsdagspresent, så vågar du ta ut svängarna litet mer än de flesta vad gäller smycken, så jag hoppas att du kommer gilla ett smycke som är litet mer amerikanskt maffigt istället för svenskt lagom. Prenumererar nämligen på en amerikans  pärltidning som har massor med fina smycken, ofta väldigt tekniskt avancerade men det är vääääldigt få i Sverige som vågar köpa och bära ett sådant smycke
    Låter ju hur spännade som helst! Nästa aftonklänningstillfälle kommer jag kunna vräka på mer med smycken - denna gång i fredags kändes det bra att vara lite lågmäld med tanke på en homogen skara av gamlingar som medgäster.
    Nästa gång är det jämnåriga så då kan man våga sig på att vara lite trendsetter
  • fru AM

    Hej Gosnosen! Lycka till här nu på upploppet och förlossningen och allt! Snart är ni en till!

    Cicci: men vad synd att du inte kommer med på ostkvällen! Fast det kommer ju fler ostkvällar och Dubai smäller ju lite högre! Coolt av dig att flyga med två små, men Victor är ju stora karln nu Du klarar det säkert galant och med nylockat hår och ditt leende som får alla medresenärer att smälta. Så skönt med sol och värme - förstår att du åker!

    Kom på ytterligare en bra sak med galamiddagen jag var på: jag träffade på en släkting som jag inte träffat på 16 år ... Min pappas kusin. Hon satt vid vårt bord och var lika glad som jag att ses igen. Idag var vi och fikade innan hon skulle resa tillbaka till Tyskland där hon bor. 

  • fru AM

    Hejarop till Snorkis angående boandet! Förstår din oro, men vad det hemska som hände er än berodde på så var det i alla fall inte att ni hade köpt lite grejor till S innan. Är det så att ni vet vad det blir för kön nu???

    Telis: rött är snyggt! Jag har inte någon uppfattning av hur sådan mosaik som du skriver ser ut men det är förmodligen apsnyggt!

    Nu dagens första kaffebalja. 

  • fru AM

    Men Lappis: Plats 40! Härligt. Jag säger: passa på och byt jobb så har du en massa nytt att fundera på så går kanske resterande kötid snabbare. Vad arbetsgivaren anbelangar så måste de ju vara beredda på att alla anställda kan få barn (oavsett på vilket sätt barnet dyker upp).

  • fru AM

    Förresten. Hektor sov 18.30-05.30 i eget rum, utan ett knyst ... !

  • fru AM
    Liten med Mindre skrev 2011-03-01 10:09:38 följande:
    AM - hektor kanske har stört sig på er och vaknat?
    Det är ju vår grundläggande teori ... Samt att vi stört oss på hans minsta grymtande - som jag nu inte hör eftersom han sover i ett annat rum. Får bara se hur vi kan få det att hålla när Livia kommit hem och också ska sova där. Kanske måste vi trolla fram ett nytt sovrum till H.

    Lappis: Aj då, kommer du inte hänga här om du byter jobb!!!? Då går det ju inte! Om du LOVAR att hänga här på kvällarna istället så tycker jag nog ändå att det verkar vara jobbytarläge. 
  • fru AM

    Förresten: det där avsnittet av Solsidan var ju som vanligt mycket träffande. Där det finns mammor där jämförs det - så är det. Även här i tråden faktiskt, även om vi är lite mer sansade. Dessutom tror jag förstagångsmammor är "värst" med jämförandet utåt. När man får fler barn så har jag själv märkt att jag jämför mellan syskonen istället - vilket inte är bättre på något sätt men då stressar jag  alla fall ingen annan . Jämförande och tävlan med bebisar är faktiskt en ganska jobbig sysselsättning, framförallt om man har ett barn som är lite sent. Men ibland kan ju vissa små saker vara bra - som t ex när en väninna glatt berättade att hennes jämnårige (med Hektor) son hade suttit och klappat händerna hela helgen ... Då kom jag på att det kanske Hektor också kunde och skulle tycka var roligt. Så då "lärde" jag honom - och det var ju kul både för honom och mig.

    Nu håller jag på och stressar upp mig för att Hektor inte kan prata så bra. Massor av ord kommer det men jag hör inte skillnad på dem särskilt bra - tycker det mesta låter likadant men jag förstår ju att han menar olika saker. Och han utvecklar språket ständigt. För ett par veckor sedan menade han "strumpor" när han med ett pruttande ljud sa ung. "Prro-proo". Men nu betyder det "Bil" och strumpor heter istället "Bupp-o". Det känns lite jobbigt att inte ens jag, hans mamma, förstår honom helt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!