Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Fru E - Jag kan väl erkänna att jag var lätt ironisk. Här slutade det regna lagom til jag skulle cykla på jobbet. Fast jag åkte iväg i regnbyxor och jacka ändå, utifall att. Höll på att svettas bort. Gah! 

    Snartis - Välkommen lillebror! Vilken dramatik, och vilken stor bebis! Inte lika stor som Pricken, men fullt tillräckligt.  

  • nennesjuttioåtta

    mugglan - 57 cm, annars var vikten rätt. Känner mig lite tjatig om det, sorry.

  • nennesjuttioåtta

    annars hände en rätt kul grej igår. Jag brukar inte kolla i gamla tidningar som kommit medan vi varit borta. Så efter helgen hade vi 3 tidningar som jag skulle slänga i återvinningen. + att vi inte haft någon tidning på hela semestern. Jag har dessutom bara skummat nyfödda-annonserna efter barn i Prickens storlek (jag vet, jag är lite besatt) och inte lagt ned någon vidare engagemang eftersom jag ändå inte känner så många här. Men så slog det mig, just det – jag skulle ju ha kollat om Heloise med familj var med men det var ju jättelänge sen som ... och fjärde bilden jag tittade på var ju deras. Eller, det måste ha varit deras. What are the odds? 

  • nennesjuttioåtta

    PB – jag skulle bara ha fryst in krondillen. 

  • nennesjuttioåtta

    mugglan – förstår att det är dumma frågor man får, hhahaa jag skulle nog svarat yxskaft tillbaka.

  • nennesjuttioåtta

    god morgon!
    Fjärde dagen på jobbet och fortfarande bedrövligt jobbigt att åka hemifrån på morgonen. Jag pussas och kramas så jag blir sen varje dag.  Och cyklar hem så fort jag kan, kvällen är ju så kort! 

    Hurra för Victoria och Daniel, fatta vilken press! Hua!

    varmaste kramar till koko och kokomannen!

    Oms – Åh hjälp vad du skulle behöva ungefär dubbelt så långa dagar. Ta hand om dig och hoppas det snart lugnar ned sig! 

  • nennesjuttioåtta

    För övrigt borde jag fått mens förra onsdagen men den lyser med sin frånvaro, lika starkt som "inte gravid" gjorde i displayen. Jaja, den är väl oregelbunden så här i början. Det ska bara vara 3:e gången jag får den efter Prickresan men de andra gångerna har den kommit på dagen. Fast det är ju skönt att slippa så jag klagar inte.

    Mopedvin – stackare med dagislämning på ny avdelning och massa nya människor för liten!  Vilken förskola är det på? I er stadsdel, eller (finns 2 va?) Usch, jag vill inte tänka på att Pricken ska börja snart. 

  • nennesjuttioåtta

    Funderar på en resa till varmare breddgrader i höst. Vad tycker ni, Mallis (valfri arrangör) eller Kreta (Langley). Oledoledoff. Eller också stannar vi hemma och spar pengar, det vimlar ju inte direkt om dem. Men det vore så himla skönt.

  • nennesjuttioåtta

    AM - Senast i början på oktober. Mannen var sugen på Cypern också! 

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!