• Telis

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette skrev 2010-11-15 11:30:45 följande:
    mugglan- men det stämmer ju (fet och dryg)!
  • Telis

    Grattis alla födelsedagsbarn!


    Piggelin, nej vad tråkigt med inbrottet och den saknade liggdelen!


    Hade glömt bort att vi skulle få middagsbesök idag så jag har varit tvungen att stressa runt och försöka rensa det värsta i huset. Läs: kasta in saker i garderoberna och sopa in skräpet under mattan. Nu ska vi till BVC för tiomånaderskontroll och sen mathandling.

  • Telis
    muggles skrev 2010-11-17 14:43:48 följande:
    Nenne: NUPP (=NackUppklarning) är en del av KUB (=Kombinerat Ultraljud och Biokemisk analys). Blodprovet har vi redan tagit och nu återstår NUPP för att titta på nackspalt och andra indikatorer. Snorkis: åh vad glad jag blev av din länk och att du tagit dig tid att söka upp den åt mig! KRAAAAAAAM! Så gulligt.
    muggles, nackspalterNA menar du väl?

    Hej Zozo!


    Oupsie, åh vad skönt att det inte kommit mer blod!


    snaily, du måste vara världens coolaste människa som fortfarande håller ihop efter att ha blödit så mycket, jag hade varit ett nervvrak!


    PB, tummar hålls!


    nenne, hur mår Prickis? Har han börjat på dagis än?

  • Telis

    PB, stor, stor, stor kram!!!


    snaily, stor kraaaaam till dig också, vad jobbigt med din mamma och hennes behandling! Men skönt att den inte verkar ha spridit sig iallafall.


    snaily igen, det är klart att det blir julkort med barn i tomteluva från familjen Telis! Vi råkar ju ha fått världens finaste barn som vi inte kan undanhålla från släkt och vänner, annars hade vi aldrig gjort det.

  • Telis

    På tal om pengar, jag var på Polaren och Pyret och handlade lite i onsdags eftermiddag och när jag kom hem på kvällen låg det en rabattcheck från dom på 20% i brevlådan. Det var ju lite surt. Är det alldeles väldigt fräckt att gå tillbaka och fråga om man kan få rabatten i efterhand?

  • Telis

    Hej, hej!


    Nu äår vi hemma efter en liten helgutflykt. Har haft en jättebra helg fast Televinken är lite ur slag den stackarn.


    Vickan, vi har en Britax Hi-way efter att ha blivit rekommenderade den av Säkerhetsbutiken som är specialister på bilbarnstolar. Det ska den stolen som dom säljer mest av och som brukar användas som uthyrningsstol eftersom den passar i de flesta bilar. Vi är mycket nöjda med den förutom Televinken som hatar att åka bil.


    Izzie, här finns bra sammanställd info om när man kan vända barn framåt: www.familjeliv.se/Forum-3-101/m55363042.html 


    Nu är det dags för dagens andra lussebulle.

  • Telis

    Nu finns det en ny bild på Trollet i galleriet.


    Vad fin han är, Vickan!

  • Telis

    God förmiddag!


    Televinken kräks ofantliga mängder så det här är väl inte världens bästa måndag precis. Men nu sover stackarn äntligen och det behövde han verkligen efter att ha varit vaken större delen av natten (kändes det som iallafall).


    Lycka till EA och muggles, hoppas på en bättre måndag för er!


    Ja, just det ja, vi hade ju nästan bestämt hos för en sån där Mobi som Ore har men sen när vi prövade den i vår bil så funkade den inte alls tyvärr. Det mest nerfällda läget var så upprätt att man aldrig kunnat ha haft stolen i något annat läge och Televinken hade inte sovit så bra i den. Men har man en rymligare bil så är den säkert jättebra!

  • Telis

    Parnassia, men fy vad otäckt med dikeskörningen! Skönt att det gick bra ändå och att det bara blev skador på bilen!


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!