• _koko_

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Liten - Då hoppas jag på en bättre natt inatt.

  • _koko_

    Stort grattis till hela familjen piggelin!! Vilken action jag gick miste om när jag lämnade datorn för en dag!

  • _koko_

    Klockarbol - Vilket kaos du lever i, stackars stackars dig. Önskar dig lite bomull runt huvudet och en stadig plats att stå på. Eftersom jag nu inte kan trolla bort det som hänt... Stor kram! Och att han har mage att bli upprörd...

  • _koko_

    Hej snorkis! Förstår att fars dag känns tung och svår och tycker du har kommit på ett utmärkt sätt att fira maken på. För pappa är han ju precis lika mycket som andra pappor! KRAMAR till er båda!

  • _koko_

    Jag var och tog cellprov igår, och fixade preventivmedel, men det blev ingen hormonspiral som jag hade tänkt. Sambon vill ju så gärna ha ett tredje barn och jag är inte kategoriskt emot även om jag inte är sugen nu. Då tyckte inte bm att spiral var rätt eftersom man dels helst sätter in den med ett längre perspektiv och dels tyckte hon det var dumt att "greja" där inne nu när jag äntligen är av med alla smärtor kring sex, såväl fysiska som psykiska. Så det blev cerazette i stället. Får se hur det funkar.

  • _koko_

    God morgon i tråden! Det skadar väl inte att säga grattis igen till piggis, så GRATTIS IGEN!

    Jag blir väldigt provocerad av alla som tycker det är ok med rot men inte rut. Man diskvalificerar ju en hel yrkeskår, som att alla som städar på sjukhus, kontor osv inte gör något vettigt, som att det de gör kan vem som helst göra lika bra! Varför ska inte de få vara stolta över sitt arbete som alla andra?? Grrr... Och nej, jag tycker inte det är skillnad på att städa offentliga lokaler och privata hem. Möjligen att det är svårare att städa privata hem!

    Mattor har jag inget att tillägga kring - vi har bara 2 i vårt hem (utöver heltäckningsmattan i biorummet i källaren), en ärvd och en till barnrummet inköpt på rusta.

    Nu måste jag jobba, har MASSOR att göra efter en hel veckas frånvaro!

  • _koko_

    Fast hur kunde jag glömma: darrande tummar hålls för PB och izzie!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!